Jaiden Photography/ Facebook
Jaiden Photography/ Facebook
VIRAL

Καρέ καρέ η πιο επεισοδιακή γέννα -Εχασαν το δρόμο για το μαιευτήριο και ξεγέννησε την γυναίκα του στο αμάξι


Τελικά μια εικόνα ισοδυναμεί με περισσότερες από 1000 λέξεις. Το θαύμα της ζωής καταγράφηκε μέσα από τον φακό της φωτογράφου Στέφανι Νόουλς.

Λίγα μόνο φωτογραφικά καρέ κατάφεραν να περιγράψουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο πόσο δυνατός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος που δίνει ζωή σε έναν άλλον. Εγιναν viral μέσα σε λίγες ημέρες μέσω Facebook. Ο Νόα Στρανκ βοήθησε την γυναίκα του να φέρει στον κόσμο το παιδί τους τη νύχτα της 22ης Φεβρουαρίου μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Πώς έγιναν όλα:

Η φωτογράφος Στέφανι Νόουλς μέσα από τις λεζάντες των φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν στο προφίλ της εταιρίας «Jaiden Photography» (στο δυναμικό του οποίου ανήκει η φωτογράφος) περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τα συναισθήματά της τη στιγμή που κατέγραφε τις μοναδικές στιγμές.

«Στις 12: 21 τα μεσάνυχτα, μια εκπληκτική μητέρα και ένας απίστευτος πατέρας έφεραν στη ζωή ένα μωρό στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου. Νιώθω δέος για την δύναμή τους, το γλυκό μωρό δεν μπορούσε να περιμένει ούτε ένα λεπτό ακόμα για να έρθει στον κόσμο και ο μπαμπάς του το βοήθησε να γεννηθεί μέσα σε λίγα λεπτά αφού πρώτα πάρκαρε το αμάξι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το πόσο όμορφο ήταν που παρακολούθησα  και πώς ένιωσα που μπορούσα να το απαθανατίσω. Είμαι ερωτευμένη με αυτή την οικογένεια. Kαλωσόρισες γλυκό μωρό. (...) Το μωρό ήταν τόσο ήρεμο στην αγκαλιά της μητέρας του, τόσο χαρούμενο. Μετά από τον χαμό που έγινε πριν λίγο, αυτή η στιγμή ήταν τόσο γαλήνια. Θα το λέω συνέχεια. Πόσο φανταστικό ήταν αυτό και πόσο δυνατή αυτή η μαμά. (Απευθυνόμενη στις γυναίκες) Εχετε περισσότερη δύναμη από όση νομίζετε..».
 

 

 

 

 

H Λόρεν Στρανκ από τη Φλόριντα και ο σύζυγός της, Νόα, λίγο πριν ξεκινήσουν για το μαιευτήριο -αφού τη Λόρεν την είχαν πιάσει οι πόνοι- ειδοποίησαν την φωτογράφο Στέφανι Νόους για τα ευχάριστα (η ίδια θα φωτογράφιζε το ζευγάρι στις πρώτες στιγμές του με το μωρό). H Στέφανι έφτασε αμέσως στο σπίτι του ζευγαριού και το ακολούθησε στο δρόμο για το μαιευτήριο με το δικό της αυτοκίνητο.

Φτάνοντας στο μαιευτήριο, ο Νόα δεν βρήκε την σωστή είσοδο. Η Λόρεν του είπε να παρκάρουν κάπου αμέσως γιατί το μωρό δεν μπορούσε να περιμένει άλλο.

H φωτογράφος πάρκαρε το δικό της αυτοκίνητο ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο του ζευγαριού. Το πλησίασε και μπόρεσε να καταγράψει καρέ-καρέ τις συγκλονιστικές στιγμές. Οι κινήσεις του ζευγαριού για να μπορέσουν να φέρουν στη ζωή το μωρό τους ήταν -από ένστικτο- συντονισμένες. Το μωρό απαθανατίστηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα της ζωής του και η ψυχική ευφορία των γονιών του είναι έκδηλη.

Το μωρό πήρε το όνομα «Parker» εκ του «Park» (παρκάρω). Οι γονείς του θεωρούν ότι του ταιριάζει γάντι λόγω του... μέρους όπου γεννήθηκε.

«Μπορείτε να δείτε την έκφραση στο πρόσωπό μου. Ηταν μια στιγμή αγάπης αλλά και άγχους για το αν τα έκανα όλα καλά» δηλώσε ο ευτυχής μπαμπάς.

 

 

Ακολουθούν λίγες μόνο από τις τρυφερές φωτογραφίες της εταιρίας Jaiden Photography (με τους υπερταλαντούχους φωτογράφους) από το προφίλ της στο Facebook.