Τελικά, πόση είναι η μέση διάρκεια του σεξ; Τι δείχνει έρευνα | 0 bovary.gr
Τελικά, πόση είναι η μέση διάρκεια του σεξ; Τι δείχνει έρευνα | 0 bovary.gr
20|03|2017 14:12
SHARE
ΠΟΛΥ Ή ΛΙΓΟ ΣΕΞ;

Τελικά, πόση είναι η μέση διάρκεια του σεξ; Τι δείχνει έρευνα


Μπορεί πριν λίγο καιρό μέσω... Survivor να μάθαμε ότι η μέση διάρκεια του σεξ είναι τα 25 λεπτά, ωστόσο, μια πρόσφατη έρευνα έχει διαφορετική άποψη. 

Σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων ο Γιάννης Σπαλιάρας κλήθηκε να απαντήσει στην εν λόγω ερώτηση. Δέχτηκε τα πειράγματα των συμπαικτών του, η απάντηση που έδωσε (35 λεπτά) σχολιάστηκε αλλά στο τέλος επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, καθώς είχε καταφέρει να πέσει πιο κοντά στη σωστή απάντηση η οποία ήταν 25 λεπτά. Τουλάχιστον έτσι μας ενημέρωσε ο παρουσιαστής του παιχνιδιού. 

Τι μπορεί, όμως, να ισχύει στην πραγματικότητα; Και μάλιστα για ένα θέμα για το οποίο δύσκολα υπεισέρχονται σε λεπτομέρειες οι... εμπλεκόμενοι. Αφού, αν για τις γυναίκες η συζήτηση είναι πιο εύκολη και μπορεί  πιο συχνά να ανοίγονται σε συζητήσεις γύρω από τη διάρκεια του σεξ, δεν ισχύει το ίδιο και με τους άντρες που είναι πάντα πιο επιφυλακτικοί στο να συζητήσουν το θέμα ή όταν τελικά το κάνουν να μην λένε πάντα την αλήθεια. 

Τις απαντήσεις γύρω από το φλέγον ερώτημα δίνει τώρα μια έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών Lovehoney. 

Στην έρευνα συμμετείχαν, απαντώντας σε ερωτήσεις, 4.400 πελάτες της. Σε ποιο συμπέρασμα καταλήγει; Οτι ο μέσος χρόνος της ερωτικής πράξης είναι 19 λεπτά, εκ των οποίων τα 10 είναι ερωτικά παιχνίδια. 

Πάνω από τους μισούς συμμετέχοντες δήλωσαν ότι είναι ευχαριστημένοι με τη διάρκεια αυτή, ωστόσο ένα 19% των γυναικών και ένα 23% των ανδρών εξέφρασαν την επιθυμία η ερωτική πράξη να διαρκούσε περισσότερο. 

Το 25% των συμμετεχόντων (άνδρες και γυναίκες) δήλωσαν ότι θα ήθελαν το σεξ να διαρκεί πάνω από μισή ώρα, ενώ το 75% είπαν ότι θέλουν να διαρκεί τουλάχιστον 15 λεπτά.