10 πράγματα για το σεξ τα οποία ακόμη και οι ενήλικες αγνοούν | 0 bovary.gr
10 πράγματα για το σεξ τα οποία ακόμη και οι ενήλικες αγνοούν | 0 bovary.gr
27|03|2017 16:22
SHARE
ΣΕΞ

10 πράγματα για το σεξ τα οποία ακόμη και οι ενήλικες αγνοούν


Ακόμη κι αν έχετε περάσει το στάδιο που για λίγο πιστέψατε ότι είστε η Σαμάνθα του Sex and the City ή ακόμη κι αν πιστεύετε πως η εμπειρία θα σας διδάξει τα πάντα σε αυτή τη ζωή, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχετε τίποτα σημαντικό να μάθετε για το σεξ. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί ενήλικες που αγνοούν βασικά πράγματα για το σεξ ενώ άλλοι πιστεύουν μεγάλους μύθους που έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτό. Γιατί λοιπόν να χρειάζεται να ανησυχείτε όταν μπορείτε απλά να ενημερωθείτε;

  •  Το πολύ σεξ ή το σεξ με πολλούς διαφορετικούς παρτενέρ δεν πρόκειται να σας χαλαρώσει την ευαίσθητη περιοχή. Μία γυναίκα μπορεί να βγάλει από εκεί ολόκληρο παιδί -παιδιά!- και πιστεύετε ακόμη ότι ο μικρός φίλος του κάθε άντρα θα καταστρέψει αυτό το τόσο πολύτιμο για εσάς;
  •  Οι περισσότερες γυναίκες δεν έρχονται σε οργασμό μόνο από τη διείσδυση (και οι υπόλοιπες λένε ψέματα...) Επαναλάβετε τις λέξεις κλειδί: Κλειτοριδική Διέγερση.
  •  Το στοματικό σεξ εξακολουθεί να είναι σεξ. Κοινώς, είναι πολύ πιθανό να κολλήσετε ΣΜΝ ακόμη και μετά από μία σύντομη επαφή με κάποιον φορέα. Γιατί πιστεύετε ότι οι γυναίκες που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ χρησιμοποιούν προφυλακτικό ακόμη και στο στοματικό;
  •  Τα προφυλακτικά είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέσο αντισύλληψης που προστατεύει το ζευγάρι και από κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και από τα ΣΜΝ. Εάν δεν είστε σε μονογαμική σχέση και δεν κάνετε τακτικά εξετάσεις, τότε σταματήστε να είστε δημόσιος κίνδυνος και φερθείτε υπεύθυνα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
  •  Το πρωκτικό σεξ δεν θα σας δημιουργήσει ακράτεια στο μέλλον. Θα εξακολουθήσετε να έχετε τον έλεγχο του σώματός σας.
  •  Οι έννοιες του «καλού» και του «κακού» δεν είναι ακριβείς. Το καλό σεξ έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία η οποία είναι κάτι που διαφέρει από άτομο σε άτομο και από ζευγάρι σε ζευγάρι. Μπορείτε να κάνετε τέλειο σεξ με κάποιον και τραγικό με κάποιον άλλο. Κάτι που σας έκανε να τελειώσετε κατευθείαν με τον προηγούμενο σύντροφό σας δεν σημαίνει ότι θα λειτουργήσει και με τον νέο. Κάτι που λειτούργησε την προηγούμενη εβδομάδα δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να λειτουργήσει και αυτή την εβδομάδα. Το ανθρώπινο σώμα είναι άστατο. Πρέπει να μάθετε να διαβάζετε τη  γλώσσα του σώματος και όχι τις ταμπέλες.
  •  Το σεξ δεν είναι σαν την πίτσα που όταν δεν σας αρέσει η πιπεριά για παράδειγμα, μπορείτε να τη βγάλετε και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το κομμάτι σας. Και κυρίως, το κακό σεξ δεν είναι καλύτερο από το καθόλου σεξ και ειδικά για τις γυναίκες που ένα κακό σεξ σημαίνει πως δεν σας έφυγε αυτό που νιώθατε στην αρχή. Προσπαθήστε να κάνετε καλό σεξ κάθε φορά. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να εστιάζετε τόσο στον σύντροφό σας όσο και σε εσάς. Είναι στο χέρι σας. 
  •  Δεν πηγαίνει κάτι λάθος όταν ένας άντρας δεν θέλει να κάνει σεξ. Επίσης, οι άντρες δεν σκέφτονται απαραίτητα περισσότερο το σεξ από τις γυναίκες. Η διάθεση για σεξ εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: υγεία, διατροφή, αυτοπεποίθηση, εικόνα του σώματος, συναισθηματική ικανοποίηση από τη σχέση κλπ. Καμία σχέση με το φύλο.
  •  Το τράβηγμα, το όρθιο σεξ και το σεξ κατά την διάρκεια της περιόδου ΔΕΝ αποτελούν μέσα αντισύλληψης. Όταν ο σύντροφός σας τραβιέται πριν ολοκληρώσει δεν σημαίνει ότι τα προ-σπερματικά υγρά δεν έχουν ήδη βγει βόλτα. Να θυμάστε πάντα τον σολωμό: μπορεί να κολυμπήσει προς τα πάνω ακριβώς όπως και το σπέρμα, το οποίο επιβιώνει μέσα σε έναν κόλπο έως και 7 ολόκληρες ημέρες. Έτσι ακόμη κι αν έχετε περίοδο τώρα, οι επισκέπτες μπορεί να βρίσκονται μέσα σας ακόμη κι όταν θα σας έχει τελειώσει.
  •  Το πιο πολυσυζητημένο θέμα του κόσμου: το μέγεθος, το οποίο δεν μετράει πάντα. Οι περισσότερες γυναίκες θα προτιμούσαν ένα μεγαλύτερο μέγεθος, όμως αυτό είναι ξεκάθαρα ψυχολογικό ζήτημα. Μπορείτε να κάνετε το καλύτερο σεξ της ζωής σας με κάποιον που έχει ένα μεσαίο μέγεθος και το χειρότερο με κάποιον που διαθέτει πολλά προσόντα. Τα πάντα έχουν να κάνουν με τον τρόπο και το πόσο ενθουσιασμένοι είστε και οι δύο για αυτό που θα ακολουθήσει.

Φωτογραφίες: Shutterstock