Τα 10 μεγαλύτερα ψέματα γύρω από το σεξ! | 0 bovary.gr
Τα 10 μεγαλύτερα ψέματα γύρω από το σεξ! | 0 bovary.gr
ΣΕΞ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

Τα 10 μεγαλύτερα ψέματα γύρω από το σεξ!


Παραπληροφόρηση υπάρχει παντού και όπως έχουμε πει πολλές φορές, η κατηγορία «σεξ» είναι μία από αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη...

Μύθοι, ψευδείς θεωρίες, λανθασμένες τεχνικές και πολλά άλλα είναι λίγοι από τους παράγοντες που μπορούν να σας εξαπατήσουν με κίνδυνο ακόμη και την υγεία σας. Το σίγουρο είναι πως για να απολαύσετε το σεξ στο 100% θα πρέπει να απαλλαγείτε από περιττές σκέψεις αλλά και να είστε πλήρως ενημερωμένες για τους «κανόνες» του.

Ποια είναι όμως τα 10 μεγαλύτερα ψέματα γύρω από το σεξ;

ΨΕΜΑ 1: Η  απόδειξη πως μία γυναίκα είναι παρθένα είναι ο ανέπαφος υμένας της
Ο παρθενικός υμένας μίας γυναίκας θα σπάσει πράγματι κατά τη διάρκεια της πρώτης σεξουαλικής επαφής όμως δεν είναι καθόλου σπάνιο να έχει σπάσει ήδη είτε κάνοντας γυμναστική, ιππασία ή οποιαδήποτε άλλη μορφή φυσικής άσκησης. Ή απλώς μπορεί να έχει γεννηθεί χωρίς καθόλου υμένα. Ορισμένες γυναίκες από την άλλη, μπορούν να έχουν και ενεργή σεξουαλική ζωή και ανέπαφο υμένα. Η λεπτή κι ελαστική αυτή μεμβράνη δεν μπορεί να αποδείξει αν μία γυναίκα έχει κάνει σεξ. Οι ειδικοί μάλιστα επιμένουν πως αυτή η θεωρία είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα που λανθασμένα έχει διατηρηθεί στο πέρασμα των χρόνων.

ΨΕΜΑ 2: Οι άντρες με μεγάλο πόδι είναι μεγάλοι... παντού
Το μέσο μέγεθος για έναν άντρα είναι 12,5 πόντοι και οι μελέτες έχουν αποδείξει πως ελάχιστη σχέση μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στο νούμερο του παπουτσιού και στο νούμερο του... «παντελονιού».

ΨΕΜΑ 3: Κάποιες τεχνικές στο σεξ είναι ασφαλέστερες από τις άλλες
Σίγουρα καμία δεν έμεινε έγκυος από στοματικό σεξ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να κολλήσετε ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα από την πράξη. Κάθε φορά που απέχετε από τη χρήση του προφυλακτικού, βρίσκεστε αμέσως σε κίνδυνο να αποκτήσετε τις ίδιες λοιμώξεις που έχετε συνδέσει αποκλειστικά με τη σεξουαλική επαφή.

ΨΕΜΑ 4: Μόνο οι νέοι σε ηλικία άντρες έχουν θέμα με την πρόωρη εκσπερμάτηση
Συνήθως αντιμετωπίζεται ως θέμα που έχει να κάνει με το νεαρό της ηλικίας και την απώλεια εμπειριών. Η πρόωρη εκσπερμάτηση όμως είναι μία χρόνια κατάσταση που επηρεάζει άντρες όλων των ηλικιών, χωρίς να αυξομειώνονται οι πιθανότητες ανάλογα με την ηλικία.

 ΨΕΜΑ 5: Τα αντισυλληπτικά θα σας κάνουν να πάρετε κιλά
Είστε πεπεισμένες πως το αντισυλληπτικό σας χάπι σας ευθύνεται για τα κιλά που έχετε πάρει; Σκεφτείτε το ξανά. Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι επιστημονικές αποδείξεις γι’ αυτή τη συσχέτιση είναι ελάχιστες. Μία γυναίκα μπορεί να παχύνει εξαιτίας πολλών παραγόντων, οι οποίοι πολλές φορές επισκιάζονται από αυτό το νέο που μπήκε στη ζωή τους και δεν είναι άλλο, από το χάπι.

ΨΕΜΑ 6: Οι άντρες σκέφτονται το σεξ 24/7
Μία πρόσφατη έρευνα απέδειξε πως σχεδόν οι μισοί άντρες σκέφτονται λιγότερο από 19 φορές την ημέρα – με την ίδια δηλαδή συχνότητα που σκέφτονται και το φαγητό.

ΨΕΜΑ 7: Μόνο οι άντρες έχουν ονειρώξεις
Μία έρευνα διαπίστωσε πρόσφατα πως περίπου το 40% των γυναικών έχει ξυπνήσει εξαιτίας ενός κανονικού οργασμού. (!!!)

ΨΕΜΑ 8: Οι άντρες δεν χρειάζονται το εμβόλιο κατά του HPV
Ο HPV είναι ο υπαίτιος για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Γνωρίζατε όμως πως μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του πέους στους άντρες και καρκίνο του στόματος και του πρωκτού και στα δύο φύλα; Αρκετοί ειδικοί πιστεύουν πως είναι ασφαλέστερο και για τα νέα κορίτσια αλλά και για τα αγόρια να κάνουν το εμβόλιο κατά του HPV, ακόμη κι αν το εμβόλιο προορίζεται εμπορικά μόνο για τις γυναίκες. Το εμβόλιο είναι ασφαλές και βοηθάει τον ανθρώπινο οργανισμό να προστατευτεί από τους κινδύνους. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

ΨΕΜΑ 9: Οι γυναίκες δεν βλέπουν πορνό
Σύμφωνα με έρευνα, 1 στους 3 επισκέπτες πορνογραφικών ιστοσελίδων ήταν γένους... θηλυκού!

ΨΕΜΑ 10: Υπάρχουν περισσότεροι γκέι άντρες παρά γυναίκες
Έρευνες έχουν αποδείξει πως τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες μπορεί να έχουν ομοφυλοφιλικές σχέσεις στον ίδιο περίπου αριθμό. Και δεν αυτοπροσδιορίζονται όλοι ως γκέι, λεσβίες, μπάι κλπ.
 

Φωτογραφίες: Shutterstock