5 πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες (αλλά εσύ νομίζεις ότι τους εντυπωσιάζουν) | 0 bovary.gr
5 πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες (αλλά εσύ νομίζεις ότι τους εντυπωσιάζουν) | 0 bovary.gr
ΤΟΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ...

5 πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες (αλλά εσύ νομίζεις ότι τους εντυπωσιάζουν)


Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να κάνουν έναν άντρα να μη θέλει να σε δει ποτέ ξανά.

Εχεις βγει με τη φίλη σου για δείπνο και μετά ακολουθεί το καθιερωμένο σας κρασί, στο αγαπημένο σας μπαρ. Κάπου ανάμεσα στους θαμώνες τα μάτια σου εντοπίζουν έναν πολύ γοητευτικό άντρα, που έχει κάτι από σταρ του Χόλιγουντ. Ταυτόχρονα όμως απογοητεύεσαι, γιατί πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να σου δώσει σημασία.

Κι όμως η πραγματικότητα σε διαψεύδει, αφού η εκθαμβωτική σου εμφάνιση μπαίνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του και μετά από λίγα λεπτά βρίσκεστε στην ίδια παρέα και κάνετε τα πρώτα βήματα της γνωριμίας σας.

Η τύχη σου πάει βουνό και εσύ έχεις όλο το χρόνο, για να επιστρατεύσεις τις γνώσεις σου και να τον ενθουσιάσεις.

Τι θα μπορούσε όμως να πάει στραβά και να σου χαλάσει τη φάση; Μια άλλη γυναίκα που περνάει τυχαία από μπροστά του, ένα τηλεφώνημα ίσως από την πρώην του;

Η απάντηση είναι η εξής: η συμπεριφορά σου!

Γιατί όσο εύκολο είναι να τρελάνεις έναν άντρα με το σέξι σου κούνημα, το γυμνασμένο σου κορμί και τα κομψά σου ρούχα, άλλο τόσο εύκολο είναι να τον ξενερώσεις στο λεπτό και να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Διάβασε λοιπόν τι απεχθάνονται οι άντρες από την πρώτη ημέρα, αλλά και μέσα στη σχέση τους.

Οταν μια γυναίκα δεν είναι ποτέ θηλυκή

Στην προσπάθεια σου να έρθεις όλο και πιο κοντά στα γούστα του, αναφέρεις συχνά τις απόψεις και τις γνώσεις σου για δραστηριότητες και συνήθειες, που κατά τα άλλα είναι «αντρικές», όπως για παράδειγμα το ποδόσφαιρο. Αυτό θα τον κάνει να αισθανθεί οικειότητα αλλά μην ξεχνάς ποτέ τη θηλυκή σου πλευρά, που μπορεί να εκφραστεί με διάφορους τρόπους, όπως για παράδειγμα με ένα αισθησιακό πριβέ χορό πριν σε ρίξει στο κρεβάτι, αλλά και με το πιο απλό, να αλλάξει τη λάμπα που κάηκε.

Οταν μια γυναίκα σκέφτεται από την αρχή το μέλλον

Υπάρχει ένα μικρό μυστικό έξω στον κόσμο που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν: και οι άντρες θέλουν να παντρευτούν κάποια στιγμή στη ζωή τους και να κάνουν οικογένεια. Δεν χρειάζεται να τον πιέζεις από τον πρώτο κιόλας καιρό, που δεν σε γνωρίζει καλά και δεν σε έχει αγαπήσει.

Οταν μια γυναίκα λέει «όλοι οι άντρες είναι ίδιοι»

Και να αλλάξουν δεν μπορούν, γεννηθήκανε σου λέω, για να σε ταλαιπωρούν; Το έχασες το παιχνίδι! Θα πρέπει να σκεφτείς ότι ούτε εσύ θα ήθελες να γίνεις αντικείμενο σύγκρισης με μια πρώην του για την οποία ίσως να μην έχει την πιο καλή ανάμνηση και άποψη.

Οταν μια γυναίκα δεν ξέρει να «μιλάει βρώμικα»

Είναι γνωστό, ότι ο άντρας εξιτάρεται όταν ακούει να του φωνάζεις ή να του ψιθυρίζεις πρόστυχες κουβέντες στο κρεβάτι. Το boost του εκείνη τη στιγμή δεν έχει προηγούμενο και σίγουρα θα σε ανταμείψει, εκτός κι αν του μιλάς «βρώμικα» αλλά αντί για το ατίθασο θηλυκό ακούει τον Μπάμπη τον νταλικέρη!

Οταν μια γυναίκα δεν έχει ενδιαφέρον στη ζωή της

Είναι πολύ σημαντικό να ασχολείσαι μαζί του, να τον αναζητάς, να του δείχνεις το ενδιαφέρον σου και να του υπενθυμίζεις πόσο πολύ τον θέλεις στη ζωή σου, αλλά οι άντρες μπορούν άνετα να πιεστούν με όλο αυτό, συν ότι θεωρούν τη δική σου καθημερινότητα αδιάφορη και βαρετή. Θα προτιμούσαν να μιλούσες για τα χόμπι, τη δουλειά, τους φίλους σου αλλά και για θέματα στα οποία θα φαίνονταν και χρήσιμοι.