Οι τοπ τεχνικές φλερτ με εγγυημένο αποτέλεσμα -Σύμφωνα με ειδικό  | 0 bovary.gr
Οι τοπ τεχνικές φλερτ με εγγυημένο αποτέλεσμα -Σύμφωνα με ειδικό | 0 bovary.gr
ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΣΤΙΛ

Οι τοπ τεχνικές φλερτ με εγγυημένο αποτέλεσμα -Σύμφωνα με ειδικό


Οταν συναντηθεί το βλέμμα ενός άνδρα και μιας γυναίκας τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Mπορεί στην εποχή του Ιντερνετ το φλερτ να γίνεται κυρίως διαδικτυακά, αλλά υπάρχουν και αυτοί, άνδρες και γυναίκες που επιμένουν παραδοσιακά. 

Για όσες λοιπόν επιμένουν παραδοσιακά, η ειδικός σε θέματα σχέσεων, Τracey Cox, έρχεται να βοηθήσει δείχνοντας κάποιους εγγυημένους τρόπους επιτυχίας. Και ναι, όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, με ένα «eye contact» μπορύν να αρχίσουν όλα...

Ακολουθούν 4 «δοκιμάσμενες» τεχνικές που έχουν απόδοση σύμφωνα με την ειδικό...

1) Το «σκανάρισμα» των 4μιση δευτερολέπτων: Kατά μέσο όρο, το βλέμμα μας μένει στο πρόσωπο του άλλου για περίπου 3 δευτερόλεπτα. Οταν το σκανάρισμα διαρκεί για περίπου 4μιση δευτερόλεπτα, τότε είναι σαφές ότι έχει τραβήξει την προσοχή μας. Η ειδικός αναφέρει ότι το «eye contact» που διαρκεί για παραπάνω από 10 δευτερόλεπτα εκφράζει θυμό ή ηδονή. Αν δύο άνθρωποι κοιτάζονται για παραπάνω από 10 δευτερόλεπτα ή θα τσακωθούν ή θα κάνουν σεξ. Παρατεταμένο eye contract προκαλεί συναισθηματικές αντιδράσεις. Ενεργοποιεί το νευρικό σύστημα, αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς και την ροή του αίματος και διεγείρει την παραγωγή ορμονών. Αν αντιληφθείς ότι κάποιος σε κοιτάει και δεις ότι σου κεντρίζει την προσοχή, δεν έχεις παρά να ανταποκριθείς στο eye contract.

2) Koίταξέ τον κι αν δει ότι τον κοιτάς, κοίτα αλλού (και ξανακοίταξέ τον): Κοίταξε αυτόν που σε ενδιαφέρει για να καταλάβει ότι τον κοιτάς και όταν σε κοιτάξει στρέψε αλλού το βλέμμα σου πριν τον ξανακοιτάξεις. Αυτό μεταφράζεται ως «Μου τράβηξες την προσοχή και σε έχω ξεχωρίσει από όλους εδώ». Ενας άλλος τρόπος είναι να τον κοιτάξεις ευθεία στα μάτια, έπειτα να ρίξεις το βλέμμα σου και αμέσως μετά να τον ξανακοιτάξεις. Ο συγκεκριμένος τρόπος κρατά συνήθως 10 με 15 δευτερόλεπτα και έχει επιτυχία σύμφωνα με την ειδικό.

3) To «τρίγωνο» του φλερτ: Σύμφωνα με μελέτες γύρω από την επικοινωνία, το βλέμμα μας, όταν κοιτάξουμε κάποιον άγνωστο ή κάποιο άτομο από το εργασιακό περιβάλλον, μετακινείται από τα μάτια στη «γέφυρα» της μύτης. Οταν κοιτάξουμε κάποιον φίλο ή κάποιο άτομο σε μια κοινωνική περίσταση, το βλέμμα συμπεριλαμβάνει μάτια- μύτη- στόμα. Οταν κοιτάζουμε κάποιον που μας αρέσει σε ερωτικό επίπεδο το βλέμμα μετακινείται από το πρόσωπο στο στήθος και ...πιο χαμηλά.

4) Αν σου αρέσει, κλείσε το μάτι: Αν κάποιος μας κοιτάξει και του αρέσει αυτό που βλέπει, μπορεί να κλείσει το μάτι. Οσες πιο πολλές φορές συμβεί αυτό, τόσο πιο πολύ γοητευμένος είναι. Ενα κλείσιμο ματιού μαζί με ένα σέξι χαμόγελο σημαίνει ότι «Θέλω να έρθουμε κοντά». Αν αυτό είναι αμοιβαίο και γίνει συντονισμένα τότε μπορεί να υπάρξει... παρακάτω.