shutterstock
shutterstock
03|04|2017 09:57
SHARE
ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ

6 τιπς από sex experts για πιο... πικάντικη ερωτική ζωή


Δεν προκαλεί καμία περιέργεια, το γεγονός πως η ερωτική ζωή των περισσότερων ζευγαριών περνάει ανά διαστήματα τη δική της «δύσκολη» φάση.

Ετσι λοιπόν κι εσύ, εκεί που νόμιζες πως όλα κυλούν ρόδινα, παρατηρείς ότι η επιθυμία σας για σεξ μειώνεται κατακόρυφα ή ότι απλά πέφτετε στην παγίδα της ρουτίνας και όλα σας φαίνονται ίδια και αδιάφορα.

Ευτυχώς για όλα τα προβλήματα υπάρχουν και οι αντίστοιχες λύσεις!

Και στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για επτά μυστικά από τους έξπερτ στον τομέα του σεξ, που υπόσχονται να αναζωογονήσουν εσένα και το ταίρι σου, να μετατρέψουν τις καλές στιγμές σας σε τέλειες, κάνοντας τις βραδιές σας πιο «πικάντικες» από ποτέ και οδηγώντας τη σεξουαλικότητα σου στο πικ της.

Βγάλε χαρτί και μολύβι και σημείωσε...

  • Κάνε τα προκαταρκτικά μέρος της καθημερινότητας

«Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως το σεξ είναι μια εξίσωση: φιλιά, προκαταρκτικά, συνουσία και ύπνος. Παρόλα αυτά, είμαι της άποψης ότι τα προκαταρκτικά ή αλλιώς το ερωτικό παιχνίδι, είναι κάτι που πρέπει να διαρκεί όλη την ημέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορεί να εκφράζονται με ένα παθιασμένο φιλί το πρωί, πριν αποχαιρετήσεις το σύντροφο σου για τη δουλειά ή με ένα μήνυμα πονηρού περιεχομένου στο κινητό του, το οποίο θα είναι αρκετά περιγραφικό ως προς το τι φοράς, αλλά και ως προς το τι σκέφτεσαι ότι θα κάνετε στο κρεβάτι όταν βρεθείτε. Αυτό θα δημιουργήσει την ερωτική έλξη και διέγερση από απόσταση και θα αυξήσει την επιθυμία και των δυο σας για σεξ» - Εμίλι Ρόουζ, σεξολόγος.

  • Μείνε μακριά από το στρες και το άγχος

«Οταν έρχεται η στιγμή του σεξ, θα πρέπει να ξέρεις τον τρόπο με τον οποίο θα αποφορτίσεις τον εγκέφαλο σου από όλα τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας σου, ώστε αυτή η εμπειρία να είναι άκρως απολαυστική και για τους δυο σας και όχι απλά μια διαδικασία που πρέπει να γίνει για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Αφού το κάνεις αυτό, φρόντισε να εκφραστείς όσο πιο ελεύθερα γίνεται δείχνοντας αυτοπεποίθηση» -Γουέντι Στργκαρ, ειδικός στο σεξ.

  • Διατήρησε ενδιαφέρουσα την προσωπική σου ζωή

«Φροντίζω να παραμένω ένα άτομο με ενδιαφέροντα, χόμπι, δραστηριότητες. Ενα άτομο που είναι μέσα στα πράγματα. Αυτό μου δίνει την ευκαιρία να μπορώ να επικοινωνώ καλύτερα με το άλλο μου μισό, έχουμε πάντοτε ένα θέμα να συζητήσουμε. Το πάθος μου για τη ζωή και τη δουλειά είναι αυτό που με κάνει πιο ελκυστική» -Δρ. Ιβ, κλινική σεξολόγος.

shutterstock
shutterstock
  • Παίξε με τα αισθησιακά αρώματα

«Οταν είμαι κουρασμένη ή η σεξουαλική μου επιθυμία είναι αρκετά πεσμένη, τότε χρησιμοποιώ αφροδισιακά αρώματα για να τονώσω τη διάθεση μου. Αλλωστε η όσφρηση μας είναι η «πύλη» για τη μνήμη, τα συναισθήματα, αλλά και τη σεξουαλική μας διέγερση. Οποιοδήποτε άρωμα σε διεγείρει κάνε το σύμμαχο σου» - Γούεντι Στργκαρ.

  • Μίλα ελεύθερα για τη σεξουαλική σου εμπειρία

«Η σεξουαλική επικοινωνία είναι το βασικό συστατικό της σχέσης μου και τόσο εγώ, όσο και ο σύντροφος μας ενδιαφερόμαστε πολύ για το «δέσιμο» που αναπτύσσουμε και την οικειότητα ανάμεσα μας. Είναι σημαντική η συναισθηματική σύνδεση, αφού επιτρέπει στον καθένα να μιλήσει ελεύθερα για όλες τις επιθυμίες του και τις προτιμήσεις στο σεξ, αλλά και τις ανάγκες του, ενώ παράλληλα μπορεί να κατανοήσει και τις ανάγκες του άλλου. Μοιραζόμαστε τα προβλήματα και τις ανησυχίες της ερωτικής μας ζωής χωρίς ντροπές, φόβο ή ενοχές» -Μαρίσα Νέλσον, θεραπεύτρια σεξ.

  • Απενοχοποίησε το λιπαντικό

«Οι άνθρωποι θεωρούν, πως όταν κανείς χρησιμοποιεί λιπαντικό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, τότε αντιμετωπίζει πιθανότατα πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, αυτό το προϊόν αυξάνει την ερωτική απόλαυση, μειώνει τον πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να φτάσεις στον οργασμό. Εγώ το έχω μέσα στην τσάντα μου όταν βγαίνω ραντεβού με κάποιον» -Μόρς