Power Health και Solgar: Τα καλύτερα προϊόντα για την υγεία σας | 0 bovary.gr
Power Health και Solgar: Τα καλύτερα προϊόντα για την υγεία σας | 0 bovary.gr
13|04|2017 13:00
SHARE
ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Power Health και Solgar: Τα καλύτερα προϊόντα για την υγεία σας


Την Άνοιξη οι άμυνες του οργανισμού μας είναι αρκετά πεσμένες λόγω ενός δύσκολου χειμώνα και αυτό μας κάνει πιο ευάλωτους σε ξαφνικές αλλαγές του καιρού ή αλλεργίες και δερματικούς ερεθισμούς.

Προκειμένου λοιπόν να χτίσουμε πραγματικά ουσιαστικές άμυνες απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας από μέσα, επιλέγοντας προϊόντα Solgar και Power Health που στοχεύουν στην θωράκιση του αμυντικού μας συστήματος και την καλή μας υγεία.

Δείτε στη συνέχεια τα top sellers των συγκεκριμένων brands και επιλέξτε το καλύτερο για να βοηθήσετε τον οργανισμό σας

Το φαρμακείο της φύσης στο ντουλάπι σας

H Power Health είναι μία εξαιρετικά δημοφιλής εταιρεία στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και σε αυτό έχει συμβάλλει σημαντικά το γεγονός ότι για τα προϊόντα της επιλέγει πάντα τα καλύτερα φυτικά συστατικά, στηρίζοντας την αποτελεσματικότητα τους στην δύναμη της φύσης και των βοτάνων και θρεπτικών στοιχείων που αυτή μας παρέχει.

Ανάμεσα στα κορυφαία προϊόντα του brand θα βρείτε το Energy Now ένα πραγματικά θαυματουργό προϊόν που τονώνει άμεσα τόσο τον οργανισμό όσο και τη διάθεση σας! Πλούσιο σε εκχυλίσματα Guarana και Yerba Mate, αλλά και βιταμίνες Β6 και Β12, γίνεται το ιδανικό προϊόν για κάθε άνθρωπο που αποζητά ενέργεια για ένα έντονο πρόγραμμα!

Εκτός από ενέργεια ωστόσο χρειάζεστε και θωρακισμένο ανοσοποιητικό για να εξασφαλίσετε την καλή σας υγεία. Ένα από τα προϊόντα της Power Health που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στο ντουλάπι σας φέτος την Άνοιξη, είναι τα αναβράζοντα δισκία με Aloe Vera, βιταμίνη C και βιταμίνη Β6, που προστατεύουν τον οργανισμό σας εκ των έσω και αποτρέπουν τις αλλεργίες και τα εποχιακά κρυώματα.

Η φόρμουλα της επιτυχίας

Οι φόρμουλες της Solgar διαχρονικά αποτελούν τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής παγκοσμίως αφού αποσκοπούν σε απόλυτα εξειδικευμένες ανάγκες και ελλείψεις του οργανισμού που σας προστατεύουν και σας στηρίζουν κάθε στιγμή της ημέρας και σε κάθε ηλικία.

Ανακαλύψτε τη μαγική δύναμη της Εχινάτσια με το Solgar Echinacea Full Potency Herbs που ενισχύει τις φυσικές άμυνες του οργανισμού σας και επιπλέον είναι κατάλληλο και για χορτοφάγους, λόγω της αυστηρά φυτικής σύνθεσης του.

Καθαρός οργανισμός για ακόμη περισσότερη υγεία με τη αντιοξειδωτική φόρμουλα της Solgar Advanced Antioxidant Formula. Σταματάει τις ελεύθερες ρίζες και καθαρίζει τον οργανισμό σας από κάθε επικίνδυνη και τοξική ουσία που λαμβάνουμε από το κάπνισμα, την κακή διατροφή ή τον αποπνικτικό αέρα της πόλης.


Βρείτε αυτά κι ακόμη περισσότερα προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής κορυφαίας ποιότητας στο ηλεκτρονικό κατάστημα diatrofologiki.gr!