Πάσχα στους γονείς του- 7 συμβουλές για να την βγάλεις χωρίς προβλήματα | 0 bovary.gr
Πάσχα στους γονείς του- 7 συμβουλές για να την βγάλεις χωρίς προβλήματα | 0 bovary.gr
13|04|2017 15:27
SHARE
ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ

Πάσχα στους γονείς του- 7 συμβουλές για να την βγάλεις χωρίς προβλήματα


Μπορεί όταν σου έκανε την πρόταση εσύ να χάρηκες, να είπες αμέσως ναι (δεν είχες και πολλά περιθώρια για όχι) και να έκανες όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά σίγουρα το γεγονός ότι 5 μέρες θα είσαι εσύ, αυτός και οι γονείς τους σε ένα σπίτι σε αγχώνει... ειδικά αν είναι και η πρώτη φορά.

Και μπορεί να σκέφτεσαι πως θα προσέχουν κάθε κίνησή σου και θα τεστάρουν την συμπεριφορά σου απέναντι στον γιο τους, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο τραγικά όπως τα έχεις στο μυαλό σου (αν μη τι άλλο στον 21ο πρώτο αιώνα βρισκόμαστε).

Φρόντισε, λοιπόν, να είσαι ο εαυτός σου και να μην ντρέπεσαι πολύ, γιατί αυτό θα φανεί προς τα έξω. Και για να αφήσεις και τις καλύτερες εντυπώσεις, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές που θα τους κάνει να σε συμπαθήσουν ακόμη πιο πολύ!

Μην πας με άδεια χέρια

Είμαστε σίγουροι πως δεν θα το έκανες, αλλά σε περίπτωση που ο σύντροφός σου επιμένει λέγοντας «δεν χρειάζεται να τους πάρεις κάτι, σιγά», μην τον ακούσεις. Μην ξεχνάς, άλλωστε πως δεν έχει να κάνει με το δώρο, αλλά με την χειρονομία αυτή, καθαυτή. Αν, ειδικά, είσαι για πρώτη φορά φιλοξενούμενη τους... ένα καλό δώρο είναι σημαντικό.

Αν νηστεύουν, νηστεύεις

Δεν υπάρχει λόγος να θίξεις το θέμα για τα «πιστεύω» σας πασχαλιάτικα, ειδικά από την στιγμή που δεν σε γνωρίζουν και καλά. Αν, λοιπόν, δεν είναι το ατού σου η νηστεία, κάνε λίγο υπομονή και δείξε πως σέβεσαι τους «κανόνες» που έχουν στο σπίτι τους.

Να είσαι πρόθυμη

Το λογικό είναι να μην κάνεις όλες τις δουλειές του σπιτιού, αφού είσαι φιλοξενούμενη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται να δείξεις πως είσαι και πρόθυμη. Γι΄αυτό το λόγο ανέλαβε έναν ρόλο κάθε φορά που στρώνεται το τραπέζι, πλύνε το πιάτο σου μετά το φαγητό και δείξε πως είσαι τακτική. Μην νομίζεις, οι «πεθερές» τα κοιτούν αυτά...

Μην μιλάς περισσότερο από εκείνους

Αυτή είναι η συμβουλή της μαμάς «Μην μιλάς πολύ». Προτίμησε δηλαδή, να τους ακούς προσεκτικά κάθε φορά που πιάνετε την κουβέντα, αλλά μετά μην μακρηγορείς. Επίσης δεν χρειάζεται να αποκαλύπτεις όλα τα προσωπικά σας θέματα με τον σύντροφό σου ή να κάνεις αδιάκριτες ερωτήσεις... τόσο, όσο.

Κάνε σεξ, αλλά ήσυχα

Αν έχετε τον δικό σας χώρο, τότε δεν είναι κακό να κάνετε σεξ όσο είστε στο χωριό. Ωστόσο, προτίμησε να είσαι στο mood του... σεξ στα κρυφά, καθώς και είναι πιο περιπετειώδες και δεν θα δώσετε δικαιώματα.

Η μαγειρική της μαμάς του είναι πάντα ΤΕΛΕΙΑ

Τα σχόλια που πρέπει να ακολουθήσουν όταν δοκιμάσεις τα φαγητά της μαμάς του είναι μετρημένα στα δάχτυλα. «Τέλειο, δεν έχω φάει πιο ωραίο, να μου δώσετε την συνταγή, το κάνετε καλύτερο από μένα φυσικά». Αν μπορείς να τα πεις και όλα μαζί... ακόμη καλύτερα.

Ευχαρίστησε προσωπικά

Αν θέλεις να αποκτήσεις μία έτσι πιο προσωπική σχέση με την μαμά του, τότε προτίμησε στον γυρισμό αν την πάρεις τηλέφωνο και να την ευχαριστήσεις προσωπικά. Βέβαια, δεν φτάνει μόνο αυτό για να έχετε πραγματικά καλή σχέση... το σημαντικό είναι να θέλεις να έχεις αυτή την σχέση, να την συμπαθείς και να την σέβεσαι.

* Μην ξεχνάς! Δεν χρειάζεται να προσποιηθείς για κάτι, ούτε να προσέχεις την κάθε σου κίνηση. Σίγουρα θα σε συμπαθήσουν για τους λόγους που το έκανε και ο σύντροφός σου!