Αυτό είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα που μπορείς να κάνεις σε έναν chef -Σύμφωνα με τον ίδιο | 0 bovary.gr
Αυτό είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα που μπορείς να κάνεις σε έναν chef -Σύμφωνα με τον ίδιο | 0 bovary.gr
21|04|2017 19:00
SHARE
ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ

Αυτό είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα που μπορείς να κάνεις σε έναν chef -Σύμφωνα με τον ίδιο


Ακρίβεια, επιμέλεια, υπευθυνότητα, ταχύτητα, υπομονή, φαντασία.

Η δουλειά του chef είναι απαιτητική και χρειάζεται να καταβάλλει το μέγιστο των δυνατοτήτων του για να ανταποκριθεί. Ενας chef πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος υπό συνθήκες πίεσης και βέβαια να βάζει συνεχώς τα δυνατά του για κάθε πιάτο ώστε να ευχαριστήσει τον ουρανίσκο του πελάτη. Είναι το πρόσωπο που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία και την καλή φήμη ενός εστιατορίου.

Εμείς μπορεί να απολαμβάνουμε χαλαρά το πιάτο που φτάνει στο τραπέζι μας, ωστόσο μέχρι αυτό να συμβεί έχει προηγηθεί μια κοπιώδης διαδικασία, το βάρος της οποίας επωμίζεται πάντα ο chef!

Εκτός από την πίεση του χρόνου, οι chefs έχουν να διαχειριστούν και την πίεση των πελατών! «Γιατί καθυστερεί το πιάτο μου;». Η φράση, αυτή, σύμφωνα με το Thrillist μπορεί να εξοργίσει έναν chef σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία. «Αν δεν έχεις κάνει κράτηση είναι αδύνατον να σε εξυπηρετήσει ένας chef μέσα σε λίγα λεπτά. Οι περισσότεροι πελάτες έχουν υπομονή να περιμένουν μέχρι 20 λεπτά. Μετά αρχίζουν και γκρινιάζουν» δηλώνει chef στο Thrillist.