Ιnstagram
Ιnstagram
Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ

Η personal trainer των διασήμων αποκαλύπτει τι τρώει όλη την ημέρα


Η Σακίρα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Εμμυ Ρόσουμ είναι μερικά από το ονόματα που φιγουράρουν στο πελατολόγιο της γυμνάστριας των σταρ, Αννας Κάισερ.

Το σμιλεμένο κορμί της Αννας δεν είναι μόνο αποτέλεσμα άσκησης αλλά και ισορροπημένης διατροφής. Μπορεί το καθημερινό της πρόγραμμα να είναι απαιτητικό ωστόσο μια από τις προτεραιότητές της είναι και η προετοιμασία των υγιεινών γευμάτων της που της χαρίζουν ενέργεια για να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της: στο μεγάλωμα του παιδιού της και στην πολύωρη προπόνηση.

Τι τρώει μέσα σε μια μέρα μια «γκουρού» της υγιεινής ζωής;

 

 

 

«Μου αρέσει η φρεσκάδα του πρωινού: τεντώνω το σώμα μου στα καθαρά μου σεντόνια, ανοίγω το παράθυρο να μπει το φως, φτιάχνω τον καφέ μου και ακούω τα πουλιά να κελαηδούν. Ολο αυτό με ενθουσιάζει. Παίρνω το χρόνο μου για να κάνω focus στους στόχους μου μέσα στη μέρα και να έρθω σε ουσιαστική επαφή με το σώμα μου. Ο άνδρας μου ξυπνάει πιο νωρίς από μένα και μου δίνει και εκείνος ενέργεια για να ξεκινήσω τη μέρα μου. Το πρωί φτιάχνω ένα smoothie με σπόρους chia, goji berry, σπανάκι, μπανάνα, γάλα αμυγδάλου και μούρα. Επειτα τρώω ένα τοστ με ψωμί του Ιεζεκιήλ, αβοκάντο, ντομάτα, σπόρους chia. Αναλόγως τη μέρα, μπορεί να συνοδέψω το πρωινό μου με μια κούπα ζεστού καφέ ή τσαγιού με μέντα και μέλι. Μετά θα πάω τον σκύλο μου βόλτα. Γύρω στις 11, τρώω δύο αβγά «σφιχτά» και ραπανάκια για να έχω ενέργεια πριν ξεκινήσω την προπόνηση. 45 λεπτά μετά την προπόνηση, τρώω ένα ισορροπημένο γεύμα. Πχ. Μια σαλάτα με σπανάκι, με ντομάτα, με μπρόκολο, γαρίδα, φέτα, λεμόνι και λάδι. Οταν εχω επαγγελματικά ραντεβού έχω μαζί μου ξεροψημένες γλυκοπατάτες και αμύγδαλα. Πίνω πολύ νερό, μπορεί να πιω μέχρι και τρία λίτρα μέσα στη μέρα. Οταν η μέρα μου γίνεται ζόρικη, κάθομαι και παίρνω μια βαθιά ανάσα, συνδέομαι με το μυαλό και το σώμα μου για να μπορέσω να συνεχίσω. Υπάρχουν τόσα πράγματα με τα οποία είμαι παθιασμένη και τόσοι άνθρωποι που αγαπώ που πάντα νιώθω ευγνώμων για τη ζωή μου. Ισορροπία. Πάντα προσπαθώ να βρίσκω ισορροπία μέσα στη μέρα μου, στη σιλουέτα μου, το φαγητό, την ενέργειά μου. Τα απογεύματα μαγειρεύω μαζί με τον άνδρα μου. Οταν, βέβαια, έχουμε χρόνο γιατί το πρόγραμμά μας είναι βαρύ. Ενα από τα αγαπημένα μας γεύματα είναι σολομός με τριμμένο κουνουπίδι και σάλτσα ντομάτας. Το βράδυ δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να ξαπλώνεις στα σεντόνια σου και να κοιμάσαι 7 με 8 ώρες... σερί».

Δοκιμάστε το!