To μυστικό των Γαλλίδων για επίπεδη κοιλιά δεν κρύβεται στη δίαιτα | 0 bovary.gr
To μυστικό των Γαλλίδων για επίπεδη κοιλιά δεν κρύβεται στη δίαιτα | 0 bovary.gr
26|04|2017 19:00
SHARE
ΓΑΛΛΙΔΕΣ

To μυστικό των Γαλλίδων για επίπεδη κοιλιά δεν κρύβεται στη δίαιτα


Φινετσάτες και πάντα περιποιημένες. Το αξίωμά τους «Ντύσου σαν να πρόκειται να γνωρίσεις τον άνδρα της ζωής σου».

Καταφέρνουν να διατηρούν λεπτό το κορμί τους μέχρι και τα βαθιά γεράματα. Αγαπούν το μαγείρεμα στο σπίτι και το meal prep, δηλαδή την οργάνωση και την προετοιμασία των γευμάτων τους ώστε να τρέφονται υγιεινά και να υπολογίζουν τις θερμίδες που καταναλώνουν -το καθημερινό τους διαιτολόγιο περιλαμβάνει κατά μέσο όρο 5 γεύματα.

Εχουν αδυναμία στο κόκκινο κρέας, στα φρούτα και τα λαχανικά. Δεν αποκλείουν διατροφικές ομάδες και δεν στερούνται  τροφές που μπορεί να εμπεριέχουν καλά λιπαρά.

Ποιο είναι το μυστικό που κρατά λεπτή τη σιλουέτα τους και βοηθά στην καύση του λίπους; Μια Γαλλίδα, η Emilie Durand το αποκαλύπτει...

«Θυμάμαι την οικογένειά μου να ακολουθεί κάθε βράδυ το ίδιο τελετουργικό. Μετά το τέλος του βραδινού γεύματος, μαζεύαμε το τραπέζι και η μαμά μου ετοίμαζε τσάι με βότανα (τσαι με φύλλα, σπόρους, μπαχαρικά που βράζουν για ώρα). Θεωρείται ως «θεραπεία της γιαγιάς» βάλσαμο για όλα» αναφέρει η Γαλλίδα συγγραφέας Εmilie Durand. Ενα ρόφημα κατάλληλο για το φούσκωμα, που βοηθά στην πέψη, καλμάρει τον πόνο στο στομάχι και κρατά επίπεδη την κοιλιά.

Mια κούπα μετά από κάθε γεύμα μπορεί να φέρει θεαματικά αποτελέσματα.