Παντρεύεται ο πρώην σου; Oλα τα «τρομακτικά» στάδια που πρέπει να περάσεις | 0 bovary.gr
Παντρεύεται ο πρώην σου; Oλα τα «τρομακτικά» στάδια που πρέπει να περάσεις | 0 bovary.gr
ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ

Παντρεύεται ο πρώην σου; Oλα τα «τρομακτικά» στάδια που πρέπει να περάσεις


«Το προσκλητήριο μου έπεσε απ' τα χέρια όχι δε γίνεται, δεν είναι δυνατόν».... Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, όταν μαθαίνεις πως ο πρώην σου παντρεύεται.

Ναι, ο Τάκης βάζει κουλούρα και δεν την βάζει μαζί σου, αλλά με κάποια άλλη που επέλεξε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του, ενώ εσύ περνάς από τη μία σχέση στην άλλη.

Με το άκουσμα του νέου, πέρα από τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο που τραγουδά μέσα στο κεφάλι σου, βιώνεις μια σειρά από συναισθήματα που δεν μπορείς να ελέγξεις, γιατί η αλήθεια είναι πως μιλάμε για τον Τάκη, τον άνδρα που πίστευες πως θα ζήσετε για πάντα μαζί και που όταν χωρίσατε έχασες τη γη κάτω από τα πόδια σου.

Οπως και να έχει ο πρώην σου παντρεύεται και εσύ όπως και οι περισσότεροι θα περάσουν τα παρακάτω στάδια, σύμφωνα με την metro.co.uk, μέχρι να φτάσουν στην αποδοχή και να καταλάβουν πως οι άνθρωποι συνεχίζουν τη ζωή τους και χτίζουν την ευτυχία τους (ήρθε η ώρα και για σένα!).

Σοκ

ΟΚ, δεν μπορείς να το πιστέψεις, έχεις μείνει άφωνη, θες να κάτσεις σε μια γωνία και να αρχίσεις να κλαις σιωπηλά.

Θυμός

Τον είχες διαγράψει από το Facebook, αλλά τώρα ήρθε η ώρα και του Instagram και του Snapchat. «Αντίο, Τάκη».

Βρίσκεις τη φωτογραφία που είχες φυλάξει (με την ελπίδα πως θα τα ξαναβρείτε και θα κορνίζαρες), την σκίζεις και την καις. Βρίζεις, χτυπιέσαι και γενικά είσαι τόσο θυμωμένη που ξεσπάς σε όποιον και ό,τι βρεις.

Σύγχυση

Ωπα... εσύ υποτίθεται πως δήλωνες πως τον έχεις ξεπεράσει τι τρέχει τώρα; Τον θες ή είναι η ιδέα σου. Εντάξει ένα κομμάτι σου τον ήθελε πίσω, ας μην λέμε ψέματα. Τώρα, όμως, τι; Δεν θα είστε ποτέ ξανά μαζί;

Ζήλια

«Τι της έχεις βρει;», αρχίζεις πάλι το τραγούδι και αναρωτιέσαι γιατί εκείνη και όχι εσένα. Μήπως επειδή είναι πιο ψηλή, είναι πιο καλή; Κάνει καλύτερο σεξ από σένα;

Σκέφτεσαι σοβαρά να ζητήσεις άδεια από τη δουλειά σου και να κατασκοπεύσεις την «εχθρό», για να διαπιστώσεις τι έχει εκείνη καλύτερο από εσένα.

Πανικός

Εδώ, αρχίζουν οι σκέψεις τύπου και «εγώ πότε θα παντρευτώ» και «δεν με θέλει κανείς» και «πού πήγαν όλοι οι φυσιολογικοί άνδρες». Φτάνεις στο σημείο να σκεφτείς την εγγραφή σε γραφείο συνοικήσεων, μπας και βρεις προκοπή. Σου υπόσχονται, άλλωστε, το ιδανικό ταίρι!

Αμφιβολία

Ανεξάρτητα από το εάν τον χώρισες εσύ ή όχι, αρχίζεις να αμφισβητείς το εαυτό σου και μπαίνεις στη διαδικασία να πας μπροστά στον καθρέπτη και αρχίζεις να σε κοιτάς προσεκτικά. Μαλλιά, στήθος, κοιλιά, οπίσθια, πόδια, νύχια, κάτι πάει σε όλα λάθος.

Θλίψη

Απλά δεν μπορείς να συγκρατηθείς, σκέφτεσαι πως ο δικός σου Τάκης είναι αγκαλιά με μία άλλη και όχι απλά κάποια, αλλά τη μέλλουσα σύζυγό του. Και αρχίζεις το αλκοόλ και τα δακρύβρεχτα τραγούδια. 

Οποιος σε παίρνει τηλέφωνο να σε ρωτήσει τι κάνεις, αρχίζεις να μιλάς για εκείνον, στον ταξιτζή που πήρες για να πας στη δουλειά τα ίδια, στον μπάρμαν, στη γιαγιά σε λεωφορείο. Σε όλους η ιστορία για τον Τάκη και το δάκρυ, δάκρυ.

Αποδοχή

Μετά απ’ όλα αυτά, τέλος, το αποδέχεσαι... ο Τάκης παντρεύεται και εσύ του εύχεσαι να ζήσει καλά και ευτυχισμένος γιατί του αξίζει. Γιατί χωρίσατε για κάποιο λόγο, που ήταν αρκετός για να σας κάνει να φτάσετε σε αυτό το σημείο, με τον καθένα να χτίζει τη δική του ζωή.

Και στα δικά σου, λοιπόν!