shutterstock
shutterstock
15|05|2017 12:30
SHARE
SORRY!

7 σημάδια ότι δεν σε θέλει πια


Ερωτας. Παιχνίδια του μυαλού και της καρδιάς που άλλοτε μπορούν να σε στείλουν στον έβδομο ουρανό κι άλλοτε να σε απογοητεύσουν.

Και αυτό γιατί κάποιες φορές γνωρίζεις έναν άνθρωπο που σου αρέσει, αισθάνεσαι ότι επικοινωνείς, ότι υπάρχει αυτό που λέγεται «χημεία» αλλά εύκολα παραλείπεις το γεγονός, ότι τα αισθήματα του μπορεί να μην είναι αμοιβαία.

Φυσικά μην περιμένεις ποτέ να στο φωνάξει ή να το δηλώσει ξεκάθαρα, αλλά συγκεντρώσου στις πράξεις του και τη συμπεριφορά του που «μιλάει» από μόνη της.

Σου συμπεριφέρεται σαν να είσαι προτεραιότητα (ενώ δεν είσαι)

Μια γνωριμία ή μια σχέση σημαίνει και διαθέσιμος χρόνος για κοινές εμπειρίες που θα φέρουν κοντά τα δύο πρόσωπα. Μήπως είναι συνεχώς απασχολημένη /ος; Μήπως βρίσκει διαρκώς δικαιολογίες και δεν μπορεί να σε συναντήσει; Δεν χρειάζεται να πιέσεις καταστάσεις ή να παρακαλέσεις.

Δείχνει  ευγένεια μόνο όταν έχει να κερδίσει κάτι από εσένα

Ενας άνθρωπος που δεν ενδιαφέρεται τείνει να εξαφανίζεται από προσώπου γης και να εμφανίζεται μόνο όταν έχει να κερδίσει κάτι από εσένα. Θα χρησιμοποιήσει την ευγένεια και την καλή διάθεση για να σε πείσει, αλλά μην πέσεις στην παγίδα.

Η επικοινωνία σας κόβεται και δεν την αποκαθιστά

Οι περισσότεροι ερωτευμένοι δεν αισθάνονται και ιδιαίτερη χαρά όταν δεν μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με το άτομο που τους έχει πάρει τα μυαλά, σε αντίθεση με κάποιους, που όταν πάψουν να ενδιαφέρονται, σταματούν να παίρνουν τηλέφωνο, να στέλνουν μηνύματα ακόμα και να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιλέγει να σου μιλάει μόνο για τον εαυτό της/του

Κάθε άνθρωπος που επιλέγει να εγκαταλείψει μια σχέση, ακόμα κι αν σου μιλάει για το τυπικό του θέματος, δεν θα αναφερθεί σε τίποτε άλλο παρά στον εαυτό του, γιατί άλλωστε εσύ δεν είσαι σίγουρα κάτι που ενδιαφέρει τη σκέψη του πια.

Λέει και κάνει πράγματα που σε πληγώνουν

Ισως βρίσκεσαι αντιμέτωπη /ος με έναν άνθρωπο που θέλει να «κόψει» κάθε επαφή μαζί σου γιατί δεν ενδιαφέρεται πια ερωτικά για εσένα, ωστόσο αδυνατεί να στο πει κοιτώντας σε κατάματα, με αποτέλεσμα να στο δείχνει με πράξεις που ενίοτε σε απογοητεύουν, σε προσβάλλουν και σε πληγώνουν.

shutterstock
shutterstock

Δεν σε κάνει κομμάτι της ζωής της/ του

Αδυνατείς να θυμηθείς την τελευταία φορά που βγήκατε μαζί με κοινές παρέες ή που μοιραστήκατε μια εμπειρία; Προτιμάει να κυκλοφορεί χωρίς να την/τον συνοδεύεις; Σκέψου καλύτερα το γιατί!

Λέει πράγματα που δεν τα εννοεί

Γεμίζει τα μηνύματα με γλυκόλογα, υποκοριστικά και πολλά μα πολλά «μου» σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γιατί πρέπει να τα πιστεύεις όλα όταν βλέπεις ότι αυτά δεν συμβαδίζουν με τις προθέσεις της/του;