Η διατροφολόγος Ζωή Γιαννακάκη, πειραματίζεται αυτή την εποχή με τον πιο διάσημο τηλεοπτικό καρπό, την καρύδα.
Εκτός από το ρύζι με καρύδα, την παρασκευή του οποίου μοιράστηκε μαζί μας βήμα-βήμα, η διατροφολόγος, εισάκουσε τις γυναικείες φωνές της Bovary και μας ετοίμασε τη συνταγή του Ντάνου, με τα διάσημα πιτάκια του. Ο παίκτης των διασήμων δέχθηκε πολλά θετικά σχόλια από τους συμπαίκτες του, ενώ προκάλεσε και την αποχώρησή του αφού η πρωτοβουλία του να τα μαγειρέψει, εξαγρίωσε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που θεωρούσε ότι ήταν δική της δουλειά η πρωινή μαγειρική. Ας τα αφήσουμε όμως αυτά γιατί κάτι τέλειο μυρίζει εδώ!
Για την παρασκευή χρειαζόμαστε:
Αλεύρι
Νερό
Καρύδα (νερό και τριμμένη)
Αλάτι
Λάδι