24χρονη μητέρα χάνει 58 κιλά και ο σύζυγός της την σηκώνει για πρώτη φορά | 0 bovary.gr
24χρονη μητέρα χάνει 58 κιλά και ο σύζυγός της την σηκώνει για πρώτη φορά | 0 bovary.gr
23|05|2017 23:00
SHARE
ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΗΣ

24χρονη μητέρα χάνει 58 κιλά και ο σύζυγός της την σηκώνει για πρώτη φορά


Με μια φωτογραφία γιόρτασε τη μεγάλη της «νίκη» η 24χρονη Jordaan Kirkham από το Τέξας. Μια νίκη που κατέκτησε με πειθαρχία και σκληρή προσπάθεια, με στερήσεις και πείσμα.

«Κανείς δεν μπορούσε να με σηκώσει από τότε που ήμουν παιδί. Οταν ο άνδρας μου κατάφερε να με σηκώσει χωρίς πολύ μεγάλη προσπάθεια, σχεδόν έκλαψα. Ενιωθα να πετάω στα σύννεφα» δηλώνει η ίδια στο Today.

Ως υπέρβαρο παιδί, έπεσε θύμα bullying στα σχολικά της χρόνια και όλα τα ψυχικά της τραύματα έγιναν «σημάδια» που της υπενθύμιζαν ότι κάτι δραστικό πρέπει να κάνει για να αλλάξει ζωή και να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της.

Zύγιζε 136 κιλά και κατάφερε να χάσει πάνω από 58. Η διαδρομή της για την απώλεια βάρους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2015 και πριν από λίγες εβδομάδες θέλησε να αποκαλύψει την τεράστια αλλαγή της.

 

 

Η φωτογραφία που δημοσίευσε θέλησε να εκφράσει το ότι «ο επιμένων νικά» και κάθε προσπάθεια στο τέλος ανταμείβεται με χαρά. Η χαλάρωση του δέρματός της λόγω της απώλειας βάρους μπορεί να είναι κάτι που αισθητικά να μην ικανοποιεί αλλά σκοπεύει να διορθώσει το πρόβλημα.

H φωτογραφία της έγινε γρήγορα viral και εκατοντάδες διαδικτυακοί χρήστες επικρότησαν την ομολογουμένως αξιοθαύμαστη προσπάθειά της. Στις αρχές Μαΐου η Jordaan ξεκίνησε διαδικτυακό έρανο για να μπορέσει να συγκεντρώσει το ποσό που χρειάζεται για να κάνει επέμβαση ώστε να μπορέσει να διορθώσει το αισθητικό πρόβλημα που έχει προκύψει από την απώλεια βάρους.