Napercise: Κοιμήσου και χάσε βάρος! | 0 bovary.gr
Napercise: Κοιμήσου και χάσε βάρος! | 0 bovary.gr
Η ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ

Napercise: Κοιμήσου και χάσε βάρος!


Πολλές ώρες στη δουλειά, ξενύχτι μπροστά από οθόνες, αϋπνία από το στρες και άλλοι πολλοί λόγοι που στερούν μια από τις πιο πολύτιμες απολαύσεις, τον ύπνο.

Τα άτομα που κοιμούνται λίγο τρώνε περισσότερο, αποκτούν βάρος πιο εύκολα, έχουν αύξηση στην πίεση του αίματός τους, αρρωσταίνουν πιο εύκολα, έχουν δυσκολίες στη μνήμη και στην διαχείρηση των συναισθημάτων τους.

Περισσότερος ύπνος σημαίνει καλύτερη σιλουέτα, ενέργεια για να φέρνεις εις πέρας τις υποχρεώσεις της ημέρας, καλύτερη διάθεση.

Αν έχεις αποφασίσει να αλλάξει τον μεταβολικό σου ρυθμό χωρίς κούραση, τότε το napercise είναι για σένα. Μια επαναστατική μέθοδος απώλειας βάρους έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα!

Ποια η φιλοσοφία του; Δεν χρειάζεται να καταπονηθείς, να ιδρώσεις, να στερηθείς. Χρειάζεται απλά… το μαξιλάρι σου, παίρνοντας έναν χορταστικό, ήρεμο υπνάκο που όμως έχει τη δυναμική να αλλάξει τον μεταβολικό σου ρυθμό και να σε βοηθήσει να κάψεις άκοπα θερμίδες.

Το fitness center «David Lloyd Clubs» με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο εισάγει την μέθοδο «Νapercise»: 15 λεπτά ήπιου stretching και 45 λεπτά απόλυτα ήρεμου ύπνου με μάσκα ύπνου, ιδανική θερμοκρασία δωματίου και απόλυτη ησυχία. Μια συνεδρία «napercise» μας κάνει να νιώθουμε μεγαλύτερη ευεξία και λιγότερο στρες και αυξάνει την ικανότητα συγκέντρωσης. «Οι ρυθμοί της καθημερινότητα είναι πυρετώδεις. Αυτό συνεπάγεται λιγότερο ύπνο. Αν μάλιστα είσαι γονιός, ο ποιότικός, βραδινός ύπνος είναι μια πολυτέλεια. Ετσι δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα για όλους τους.. εξαντλημένους από την καθημερινότητα. Ένα τμήμα ύπνου που έχει στόχο την βελτίωση της φυσικής και πνευματικής κατάστασης» αναφέρει το site του fitness center «David Lloyd Clubs».

Δείτε τι ακριβώς θα πει «Νapercise» στο βίντεο που ακολουθεί:

 

TAGS