Εκοψε το junk food κι έχασε 18 κιλά γιατί βαρέθηκε να είναι «η παχουλή φίλη» | 0 bovary.gr
Εκοψε το junk food κι έχασε 18 κιλά γιατί βαρέθηκε να είναι «η παχουλή φίλη» | 0 bovary.gr
08|06|2017 16:26
SHARE
KATIE GALLAGER

Εκοψε το junk food κι έχασε 18 κιλά γιατί βαρέθηκε να είναι «η παχουλή φίλη»


Στα 25 της χρόνια, η Katie Gallager από το Κάνσας αποφάσισε να σταματήσει να είναι απλά η «παχουλή φίλη», όπως συνήθιζαν να την αποκαλούν.

Oταν η ανασφάλεια της χτύπησε την πόρτα και άρχισε να μην έχει καλή σχέση με τον εαυτό της, κρύβοντας το σώμα της με φαρδιά ρούχα, τότε, πήρε τη μεγάλη απόφαση να μηδενίσει το κοντέρ της ζωής της και να ξαναχτίσει τη σχέση με τον εαυτό της αυτή τη φορά σε άλλα θεμέλια.

«Σταμάτησα να τρώω junk food και άρχισα να τρώω φρούτα, μπάρες και γιαούρτι. Το πρωινό μου περιελάμβανε ασπράδια αυγών, γλυκοπατάτα ή γεύμα με βρώμη και για απογευματινό και βραδινό, ψάρι και κοτόπουλο με λαχανικά. Μια μέρα ξεκίνησα τη γυμναστική και όταν είδα το σώμα μου να αλλάζει, άρχισα να την ζητάω περισσότερο».

Μέσω Instagram, η Κatie μοιράστηκε όλο το «ταξίδι» της για να αλλάξει το σώμα της.

«Υπάρχουν μέρες που σαφώς δεν είμαι καλά ψυχολογικά και θέλω να πάω στο σπίτι να φάω πίτσα και να πιω μπύρα και να φάω ένα κουτί παγωτό. Μερικές φορές μπορεί να μην καταφέρεις να αντισταθείς, ωστόσο και αυτό επιτρέπεται όταν δεν σου γίνεται συνήθεια. Ποτέ δεν θα είναι η «κατάλληλη στιγμή» να κάνεις την μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου. Αν θες να αλλάξεις, θα πρέπει να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας. Τα αποτελέσματα έρχονται από μικρά πράγματα που δεν είχες κάνει πριν. H μεγαλύτερη αλλαγή δεν έγινε μόνο στην φυσική μου κατάσταση, αλλά στη νοοτροπία μου γενικότερα. Ποτέ δεν στόχευα να στερήσω από τον εαυτό μου τις μικρές απολαύσεις, αλλά τελικά το κλειδί είναι η ισορροπία».