Instagram /nixalina
Instagram /nixalina
13|06|2017 11:12
SHARE
ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ;

«Γιατί αποφάσισα να μην κάνω σεξ για ένα χρόνο» - Μια γυναίκα αποκαλύπτει


Αν το διάστημα αυτό σε βρίσκει να «πέφτεις» με τα μούτρα στη σοκολάτα και να έχεις πολλά νεύρα, τότε είναι πολύ πιθανό να έχεις χωρίσει και να απέχεις για καιρό από το σεξ.

Οκ, θα επιβιώσεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά πόσο θα μπορούσες να αντέξεις συναισθηματικά και σωματικά χωρίς αυτό;

Πριν απογοητευτείς, ήρθε η στιγμή να σου συστήσουμε μια 28χρονη sex editor, η οποία είναι αυτό που λέμε «υπάρχουν και χειρότερα», αλλά θα σε παρηγορήσει με την ιστορία της.

Το όνομα της είναι Νιξαλίνα Γουάτσον και η νεαρή blogger του Sex & London City αποφάσισε να στήσει ένα δικό της πρότζεκτ, με τίτλο «no sex» και μέσω αυτού να απαρνηθεί το σεξ για έναν ολόκληρο χρόνο, με σκοπό να βρει τον ένα και μοναδικό άντρα που θα ερωτευτεί.

«Το όνομα μου είναι Νιξαλίνα Γουάτσον και θα απέχω από το σεξ για ένα χρόνο. Η όσο διάστημα χρειαστεί για να μπορέσω να βρω κάποιον που θα ενδιαφέρεται σοβαρά για εμένα. Το περασμένο καλοκαίρι έβγαινα με έναν τύπο που μου άρεσε πολύ, μέχρι που έμαθα ότι είχε άλλη κοπέλα και έπειτα έκανε σχέση μαζί της. Πίστευα ότι υπήρχε κάποιου είδους σύνδεση μεταξύ μας, αλλά εκείνος με ήθελε ξεκάθαρα μόνο για το σεξ. Με πλήγωσε όταν αποφάσισε να μείνει με την άλλη κοπέλα. Ετσι αυτή τη χρονιά αποφάσισα να κάνω κάτι τολμηρό».

 

 

«Για μένα το να βγαίνεις με κάποιον έχει να κάνει με το να βρεις αυτόν που θα ταιριάζεις και θα μπορέσεις μέσα στο χρόνο να τον γνωρίσεις. Αλλά από ότι φάνηκε, όσοι άντρες γνώρισα μέχρι σήμερα σκέφτονταν μόνο το σεξ. Απέχω λοιπόν από το σεξ με την ελπίδα να βρω κάποιον που θα θέλει να γνωρίσει την Νιξαλίνα. Οι άντρες έχουν μια σωματική σύνδεση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, αλλά ενώ αυτό ισχύει και για τις γυναίκες, εμείς αναπτύσσουμε και μια συναισθηματική σύνδεση πολύ πιο γρήγορα από ότι εκείνοι».

 

 

«Θέλω να δημιουργήσω αυτή ακριβώς τη σύνδεση με έναν άντρα πριν φτάσω μαζί του στη σωματική. Με το πρότζεκτ μου αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο να δώσει ένα φιλί σε κάποιον, αλλά δεν θα προχωρήσω σεξουαλικά. Και κάτι ακόμα. Απέχω από τους οργασμούς και ως εκ τούτου από τα βοηθήματα του σεξ που χρησιμοποιούσα μήνες μετά το χωρισμό μου. Εχω βγει μερικά ραντεβού, αλλά είμαι πολύ σκεπτική ως προς το γεγονός ότι θα είναι δύσκολο να βρω έναν άντρα που θα συμφωνήσει να έχει μια μονογαμική σχέση με κάποια με την οποία δεν έχει βρεθεί ερωτικά».

 

 

«Είμαι ρομαντική και όταν ακούω έναν άντρα να μου λέει «σε αγαπώ», πιστεύω πως όντως το εννοεί και δεν έχει άλλες παράλληλες σεξουαλικές σχέσεις πίσω από την πλάτη μου. Το πιο δύσκολο σημείο της τωρινής μου φάσης, είναι το να εξηγώ σε άντρες πως αυτός ο όρκος δεν σημαίνει πως θέλω να παντρευτώ».