Ιnstagram/ΑnnaliseMishler
Ιnstagram/ΑnnaliseMishler
24|06|2017 12:51
SHARE
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Η εντυπωσιακή εξέλιξη μιας γυναίκας που για 5 χρόνια έδινε μάχη με την ανορεξία


Μια 22χρονη που παρασύρθηθηκε από τη δίνη της ανορεξίας, κατάφερε τόσο να ξεφύγει από τον κίνδυνο και να επανέλθει στο φυσιολογικό της βάρος, όσο και να βγει ακόμα πιο δυνατή και υγιής απο όλη αυτή την περιπέτεια. 

Για πέντε ολόκληρα χρόνια, έδινε αδιάκοπη μάχη με την ανορεξία. Ευτυχώς, η ιστορία της είχε αίσια κατάληξη και σήμερα η Annalise Mishler έχει επανέλθει στο φυσιολογικό της βάρος.

Έχοντας πλέον ένα πολύ υγιές, δυνατό και καλογυμνασμένο σώμα έχει βάλει στόχο να μεταδώσει ένα μήνυμα ελπίδας και να γίνει πηγή έμπνευσης, δύναμης και βοήθειας και για πολλές ακόμα κοπέλες που μπορεί να υποφέρουν από διατροφικές διαταραχές. 

Ήδη από την περίοδο που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο ανέβαζε φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram. Κάθε της ποστ συνοδεύονταν και από το δικό της σχόλια για όσα, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, τη βοηθούσαν να αντέξει. 

 

 

 

Η προσπάθεια της να επιστρέψει στο φυσιολογικό της βάρος δεν είχε μόνο ανοδική πορεία, αφού υπήρξε μια φάση που η Αnnalise ξανακύλησε. Σε αυτή τη φωτογραφία, που είναι από την περίοδο που επανέρχονταν σιγά σιγά, μεταξύ άλλων, γράφει χαρακτηριστικά: 

 

 

 

«....Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο θεός μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι και μου είπε ότι έχει μεγάλα σχέδια για μένα, αλλά ότι αυτά δε θα συμβούν αν είμαι κάτω από το χώμα. Ξεκίνησα πολύ δυναμικά και μετά από μερικούς μήνες η θεραπεία έπαψε να έχει τόση σημασία για μένα. Ξανακύλησα σε κακές συνήθειες. Και τότε δέχτηκα άλλο ένα ισχυρό χαστούκι στο πρόσωπο και τους τελευταίους μήνες είμαι πιο δυνατή από ποτέ....Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης, τόσο συναισθηματικά, όσο και σωματικά, διαδρομής έμαθα μερικά πράγματα για τη ζωή και τον εαυτό μου -πέρα από το ότι μπορώ να τρώω 10.000 θερμίδες την ημέρα και να λέω «οκ, ναι, νομίζω έχω χορτάσει».
Αρχικά, δεν ήρθα, δεν ήρθες, κανείς δεν ήρθε στη γη για να συρρικνωθεί.  Ή για να είναι κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό του. Ή για να κάνει οτιδήποτε άλλο πέρα από το να έχει δίπλα του ανθρώπους που τον «λούζουν» με την αγάπη, τη θετική τους ενέργεια και την υποστήριξη. Μερικά πράγματα στη ζωή είναι χάλια, αλλά πρέπει να τα αντέξουμε. Αν, όμως, περνάς την κάθε μέρα κάνοντας κάτι που μισείς και δεν σε εξελίσσει σαν άνθρωπο, τότε -hello- πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις-παράτα τη δουλειά σου, χώρισε, άφησε τις σπουδές σου. Μετακόμισε στην Αλάσκα, υιοθέτησε μια άτριχη γάτα, φάε ένα μπέργκερ. Όταν συνειδητοποιήσεις ότι η ζωή είναι 100% αποτέλεσμα δικών σου πράξεων .. τότε μόνο θα καταφέρεις να την αλλάξεις..». 

Παρόλα αυτά η εξέλιξη της ήταν εντυπωσιακή αφού από 27 κιλά που είχε φτάσει να ζυγίσει επανήλθε στα 50. 

 


 

 

Σήμερα, έχοντας φτάσει σε ένα στάδιο που τρώει σωστά, γυμνάζεται και απολαμβάνει ξανά τη ζωή, συνεχίζει να ανεβάζει τα θετικά της ποστ μέσα από τα οποία προσπαθεί να περάσει ένα από από τα πιο ισχυρά μηνύματα «Αφού το κατάφερα εγώ, μπορείς κι εσύ».