Τι ποσοστό των αντρών παραδέχεται ότι κάνει στοματικό έρωτα; | 0 bovary.gr
Τι ποσοστό των αντρών παραδέχεται ότι κάνει στοματικό έρωτα; | 0 bovary.gr
06|07|2017 19:27
SHARE
ΠΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ

Τι ποσοστό των αντρών παραδέχεται ότι κάνει στοματικό έρωτα;


Αν και παλαιότερα οι γυναίκες θεωρούσαν το στοματικό σεξ ανήθικο και το απέφευγαν με κάθε τρόπο, σήμερα έχουν ξεπεράσει και αυτό το ταμπού.

Είναι πιο απελευθερωμένες και απολαμβάνουν να το κάνουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής με τους συντρόφους τους, χαρίζοντας τους την απόλυτη ηδονή.

Από την άλλη πλευρά, οι άντρες όσο δραστήριοι κι αν θέλουν να είναι στο κρεβάτι, όσες περισσότερες τολμηρές περιπέτειες κι αν αναζητούν, στέκονται τις περισσότερες φορές διστακτικοί απέναντι στο στοματικό σεξ, όταν πρόκειται να λάβουν οι ίδιοι δράση για χάρη της ερωτικής τους συντρόφου.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε γιατί σιχαίνονται, είτε γιατί το βλέπουν εγωιστικά είτε γιατί δεν το θεωρούν απαραίτητο και διεγερτικό.

Κι όταν δε το κάνουν, ελάχιστοι είναι εκείνοι που το παραδέχονται!

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε από έρευνα του The Daily Star, στην οποία συμμετείχαν 2500 άντρες, που κλήθηκαν να ομολογήσουν πόσο συχνά έκαναν στοματικό σεξ σε μια γυναίκα.

40% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι εμπλέκονταν σε αυτήν την πράξη κάθε φορά που έκαναν σεξ με μια γυναίκα, 27% υποστήριξαν πως το κάνουν «τις περισσότερες φορές», 21% είπαν πως το έκαναν μόνο περιστασιακά και 12% είπαν πως το στοματικό σεξ ήταν κάτι που δεν είχαν δοκιμάσει ποτέ στη ζωή τους.

Τα αποτελέσματα μάλλον εκπλήσσουν!