Instagram/SofiaVergara-Instagram/Shakira
Instagram/SofiaVergara-Instagram/Shakira
21|07|2017 10:00
SHARE
ΝΟ ΜΑΚΕ-UP SELFIES

15 διάσημες που είναι αγνώριστες χωρίς μακιγιάζ


Πώς μοιάζουν αγαπημένες διάσημες χωρίς μακιγιάζ; Πολλές από αυτές με καθημερινές γυναίκες που μπορεί να περνούσαν δίπλα σου στο δρόμο και να μην τις πρόσεχες.

Μέχρι να μπει στη ζωή μας το Instagram, γνωρίζαμε μόνο την απόλυτα glam εκδοχή των αγαπημένων μας celebrities.

Σκεφτείτε το λίγο. Σε εννέα από τις δεκα εμφανίσεις τους, είτε σε κάποια ταινία, είτε σε video clip, είτε σε κάποια φωτογράφιση ή εξώφυλλο περιοδικού, είτε σε ένα απλό δημοσίευμα για κάποια εξέλιξη στη ζωή τους, ήταν άψογες. Είτε θα εμφανίζονταν πάντα στην τρίχα, με ολοκληρωμένο μακιγιάζ και χτένισμα ή θα είχαν υποστεί παραπλανητικά μεγάλες επεμβάσεις από photoshop. Που και που, μια στο τόσο, έβγαιναν στη δημοσιότητα αρετουσάριστες φωτογραφίες τους και γινόταν σάλος, αφού το να εμφανιστούν στην καθημερινή τους εκδοχή ήταν σχεδόν ταμπού.

Και από εκεί που είχαμε συνηθίσει τις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ να φτάνουν στα μάτια μας μόνο στην αψεγάδιαστή τους εκδοχή, ήρθε το Instagram και η επέλαση των #nomakeup selfies, οι #nofilter φωτογραφίες και ξαφνικά έγινε μια στροφή προς τη φυσική ομορφιά. 

Είτε για να παραμείνουν συντονισμένες στην σοσιαλμιντιακή πραγματικότητα, είτε για να μας δείξουν ότι όντως είναι «κανονικοί άνθρωποι» (με σακούλες κάτω από τα μάτια, σπυράκια κ.α.), οι celebrities ακολουθήσαν την τάση και άρχισαν να μας δείχνουν το αληθινό τους προόσωπο. Αυτό που έχουν όταν ξυπνούν ή όταν είναι εξαντλημένες από την κούραση ή απλώς όταν οι κάμερες κλείνουν. Χωρίς μακιγιάζ, χωρίς έξτρα περιποιήσεις, χωρίς ψεύτικες βλεφαρίδες. Και η αλήθεια είναι πως χωρίς όλα αυτά είναι πολύ πιο όμορφες.

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει κατά καιρούς και οι οποίες αποδεικνύουν ότι αυτό που μας κάνει όλες τέλειες δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι ατέλειες μας.

 

1. Gal Gadot 

 

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Wonder Woman, αποδεικνύει ότι είναι σούπερ ηρωίδα και στην καθιημερινή της ζωή. Στο κείμενο με το οποίο συνόδευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, μάλιστα, έγραφε ότι είχε περάσει το προηγούμενο βράδυ άυπνη επειδή το τριών μηνών μωρό της είχε κολικούς και πονούσε. 

2. Liv Tyler

 

Ένα πρωί Κυριακής, έχοντας στο στήθος της να θηλάζει την μόλις μερικών μηνών κόρη της.

 

3. Τζένιφερ Άνιστον

 

Τη φωτογραφία την έχει ανεβάσει ο κομμωτής της, Chris McMIllan ο οποίος γράφει στη λεζάντα «Best #friends #no makeup». 

4. Lady Gaga

Τον τελευταίο καιρό προωθεί πολύ την εικόνα της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, περίτεχνα ρούχα και περούκες με τα οποία την έχουμε συνηθίσει στις δημόσιες εμφανίσεις της. Εδώ ποζάρει τελείως φυσική, σχεδόν αγουροξυπνημένη την επόμενη ημέρα μετά τα γενέθλια της.

5. Εμίλια Κλαρκ

 

Μια από τις πρωταγωνίστριες του Game of thrones στην πιο ακατέργαστη της εκδοχή.  

6. Σακίρα 

 

 

Η διάσημη λατίνα τραγουδίστρια χαμογελά στο φακό του κινητού της με ένα ατημέλητο κοτσάκι στα μαλλιά. 

7. Σοφία Βεργκάρα 

 

 

Λατίνων συνέχεια, με την ηθοποιό να ποζάρει άβαφη και με αναψοκοκκινισμένα μάγουλα, αφού εκείνη την ημέρα είχε πυρετό, όπως λέει. 

8. Έβα Λονγκόρια 

 

Πιο απλή δε γίνεται, ξαπλωμένη στον καναπέ του σπιτιού της. 

9. Μίλα Γιόβοβιτς

 

 

Όπως γράφει και στη λεζάντα της φωτογραφίας, υποφέρει από jet lag και διασκεδάζει με το σχήμα που έχουν πάρει τα μαλλιά της. 

10. Κάμερον Ντίαζ 

 

 

Όσο πιο φυσική γίνεται σε μια φωτογραφία από την περίοδο που είχε πρωτοκυκλοφορήσει το βιβλίο της το οποίο, μάλιστα, μιλάει για την ομορφιά του να μεγαλώνεις. 

 

 

11. Ριζ Γουίδερσπουν 

 

 

Μαζί «με το νέο της κολλητό», όπως γράφει στο ποστ και χωρίς καθόλου μέικ-απ. 

12. Τζένιφερ Λόπεζ 

 

 

Λίγο πριν βγει στη σκηνή του μουσικοχορευτικού show, World of Dance, στο οποίο ήταν κριτής τη σεζόν που μας πέρασε, χωρίς μακιγιάζ και με τα μαλλιά της τυλιγμένα σε μια πετσέτα. 

13. Τζέσικα Άλμπα 

 

 

«Δεν υποτίθεται ότι πρέπει να νιώθω καλά μετά από τη γυμναστική;», γράφει με χιούμορ και πατάει το κλικ ενώ είναι ακόμα ιδρωμένη από το μάθημα. 

14. Γκουίνεθ Πάλτροου

 

 

«Χωρίς make-up για τα 44α μου γενέθλια, "αγκαλιάζοντας" το παρελθόν και το μέλλον μου», γράφει η ηθοποιός επιδοκιμάζοντας το φυσικό λουκ σε κάθε ηλικία. 

15. Αντέλ 

 

 

Μέσα από ένα σύντομο βίντεο μιλάει στους φαν της και, αφήνοντας τα σπυράκια και τις κοκκινίλες στο πρόσωπό της ακάλυπτα, κάνει τους πάντες να την αγαπήσουν ακόμα περισσότερο.