shutterstock
shutterstock
30|07|2017 12:00
SHARE
ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ

Επιστήμονες ανακάλυψαν (κατά λάθος) ένα νέο sex toy για γυναίκες


Σε μια νέα αναπάντεχη ανακάλυψη προχώρησαν επιστήμονες από πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ στην Ολλανδία, κάνοντας μια σειρά από πειράματα.

Πρόκειται για ένα sex toy, το οποίο έρχεται να αλλάξει ό,τι μέχρι τώρα γνώριζε η ερωτική βιομηχανία. 

Στα πειράματα των ερευνητών, όπου συμμετείχαν 42 υγιείς εθελόντριες με μέσο όρο ηλικίας τα 24 χρόνια, οι επιστήμονες θέλησαν να εντοπίσουν τα όρια και τις συνδέσεις της σεξουαλικής κολπικής ηδονής και της δυσφορίας ή της αίσθησης του πόνου στην ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας.

Αυτό τους οδήγησε στη δημιουργία μιας ειδικής συσκευής-μπαλονιού, με νερό σε θερμοκρασία σώματος, η οποία τοποθετούνταν μέσα στο γυναικείο κόλπο και διογκώνονταν, με τη χρήση τηλεκοντρόλ προκειμένου να πιέζει τα τοιχώματα του κόλπου. 

Οι γυναίκες στις οποίες τοποθετήθηκε η συσκευή, έπρεπε να παρακολουθήσουν ταινίες κάθε είδους, πορνό, κοινωνικές, περιπέτειες, κάθε 7 λεπτά ενώ οι ερευνητές φούσκωναν το sex toy και κατέγραφαν τις αντιδράσεις τους.

Η διαπίστωση ήταν πως τα ποσοστά σεξουαλικής διέγερσης ήταν πολύ πιο αυξημένα όταν γίνονταν χρήση της συσκευής, αναφέρει ο Independent.

Oι γυναίκες που συμμετείχαν αξιολόγησαν με 7,2 στα 10 το πόσο ηδονική βρήκαν την χρήση της συσκευής με το 0 να αντιστοιχεί σε πολύ επώδυνη και το 10 στο απόλυτα ηδονική.

Xρησιμοποιώντας αυτό το sex toy, οι επιστήμονες θεωρούν ότι θα μάθουμε να απολαμβάνουμε την πίεση που ροέρχεται από το σεξ με διείσδυση, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να έρθουμε πιο κοντά στον οργασμό.