4χρονος ξεσπάει σε κλάματα όταν η θετή του μητέρα λέει τους όρκους αγάπης | 0 bovary.gr
4χρονος ξεσπάει σε κλάματα όταν η θετή του μητέρα λέει τους όρκους αγάπης | 0 bovary.gr
04|08|2017 08:35
SHARE
ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

4χρονος ξεσπάει σε κλάματα όταν η θετή του μητέρα λέει τους όρκους αγάπης


Αν αισθάνεστε ότι ένα δάκρυ πάει να κυλήσει κάθε φορά που βλέπετε ένα ζευγάρι από το φιλικό ή συγγενικό σας περιβάλλον να ανταλλάζει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, τότε μάλλον δεν έχετε ακόμα παρακολουθήσει το παρακάτω βίντεο.

Ο λοχίας, Τζόσουα Νιούβαϊλ και η αγαπημένη του Εμιλι Λίχαν (στέλεχος της αμερικανικής αεροπορίας) αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια λαμπερή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Quincy Cellars της Νέας Υόρκης.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και ο 4χρονος γιος του Τζόσουα, Γκέιτζ, τον ένα χαριτωμένο καστανόξανθο αγόρι, που κανείς θα περίμενε ότι μπορεί να ένιωθε άβολα με το γάμο του πατέρα του, αφού τον απέκτησε με άλλη γυναίκα.

Παρόλα αυτά, η αντίδραση του μικρού ήταν τόσο συγκινητική που κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο. 

Τι ακριβώς συνέβη;

Η Εμιλι Λίχαν επιφύλασσε μια έκπληξη για τον Γκέιτζ, καθώς διάβασε σε εκείνον «όρκους αγάπης»:

«Θέλω να είσαι ασφαλής και να είσαι καλός άνθρωπος. Ξέρω ότι εσύ και εγώ είμαστε ξεροκέφαλοι, αλλά ελπίζω με όλη μου την καρδιά ότι καθώς μεγαλώνουμε, θα καταλαβαινόμαστε και θα συνειδητοποιήσεις ότι ό,τι έχω κάνει για σένα, το έκανα μόνο και μόνο γιατί είναι το καλύτερο για σένα. Το βασικό που εύχομαι να μάθεις στη ζωή σου είναι ότι είσαι ένα πολύ ξεχωριστό αγόρι. Είσαι εξαιρετικά έξυπνος, όμορφος και καλός με τους άλλους. Με έχεις κάνει να εξελιχθώ στη γυναίκα μου είμαι σήμερα και μπορεί να μην ήμουν εγώ αυτή που σου έδωσα το δώρο της ζωής αλλά σίγουρα η ζωή μου έδωσε εσένα σαν δώρο.»

Στο άκουσμα αυτής της τρυφερής ομιλίας, ο 4χρονος ξέσπασε σε κλάματα και γαντζώθηκε από το νυφικό της νέας του μαμάς, η οποία μαζί με τον πατέρα του Τζόσουα Νιούβαϊλ έκαναν προσπάθειες να τον ηρεμήσουν με αγκαλιές και φιλιά.

Δείτε το βίντεο: