shutterstock
shutterstock
17|10|2017 13:26
SHARE
ΜΙΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΦΑΡΣΑ

Πώς μια μητέρα κατάφερε να «τραυματίσει» για πάντα το παιδί της με το δώρο που του έκανε


Ψάχνετε έναν τρόπο να «τραυματίσετε» το παιδί σας για πάντα; Να του δημιουργήσετε αποστροφή προς τα λούτρινα ζωάκια; Τότε μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα αυτής της γυναίκας.

Αστειευόμαστε φυσικά, αλλά όντως μια γυναίκα ονόματι Jessica Mags γίνεται γνωστή αυτή τη στιγμή στο ίντερνετ για εντελώς λάθος λόγους.

Στην Αμερική γιορτάζουν το Halloween και τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Ψάχνοντας ένα δώρο για τον -ούτε 5 χρονών- γιο της, θεώρησε χαριτωμένο (;), πρωτότυπο (;) να του πάρει ένα παιχνίδι-μονόκερο. Εκ πρώτης όψεως μοιάζει ένα εξαιρετικά χαριτωμένο λούτρινο, αλλά αν το ζουλήξεις σου δείχνει τα δόντια του και μετατρέπεται σε κάτι εξαιρετικά εφιαλτικό (κανένας κλόουν). 

Μάλιστα, ανέβασε και δύο βιντεάκια στο Facebook.

Στο πρώτο βλέπουμε τον εν λόγω βγαλμένο από θρίλερ, μονόκερο (η απόδειξη ότι οτιδήποτε γλυκούλι, έχει βγει από τα βάθη της πιο σκοτεινής φαντάσίας). 

 

 

Στο δεύτερο βλέπουμε την ίδια να το δίνει στο γιο της ο οποίος, όπως είναι φυσικό, ενώ στην αρχή είναι χαρούμενος, μόλις εκείνη το ζουλάει, τρομάζει τόσο πολύ που βάζει τα κλάματα. 

 

 

«Can't. Stop. Watching.» (Δεν μπορώ να σταματήσω να το βλέπω), έγραψε η μητέρα μαζί με ένα σωρό emojis για να ενισχύσει πόσο αστεία βρίσκει την αντίδραση του γιου της. Το βίντεο έχει μοιραστεί περισσότερες από 42.000 φορές. Όπως αναφέρει η ίδια η Jessica, ο Weston (ο γιος της δηλαδή) έχει συνέλθει από την τρομάρα που πήρε και, πλέον, το βρίσκει εξαιρετικά αστείο. «Μάλιστα ζητάει να ξαναδεί το βίντεο γιατί τον κάνει να γελάει».

Κακόγουστο; Ακομπλεξάριστο; Εσύ τι πιστεύεις;