Γιατί είναι προτιμότερο να φας το φαγητό σου κρύο από το να το ζεστάνεις μέσα στο πλαστικό σου τάπερ.
Yπάρχει πιο ωραίο (και οικονομικό) πράγμα από το μεταφέρεις το σπιτικό σου φαγητό στη δουλειά και να ζεις μια σπιτική στιγμή θαλπωρής στο γραφείο; (Καλά μπορεί και να υπάρχει, αλλά σε αυτό θα εστιάσουμε τώρα).
Οι περισσότεροι έχουμε μεγαλώσει με τα τάπερ αφού ήταν το μέσο μεταφοράς του γιαγιαδίστικου φαγητού στο σπίτι, των κεφτέδων στα ταξίδια και, πλέον, του δικού μας φαγητού στη δουλειά.
Τα τάπερ είναι από πιο πρακτικά και χρήσιμα αντικείμενα στον κόσμο -κι ας τα ξεχνάμε πολύ συχνά σε άλλα σπίτια ή χάνουμε τα καπάκια τους (άκρως εκνευριστική στιγμή αυτή της εύρεσης του σωστού καπακίου). Υπάρχει όμως κάτι που πρέπει να προσέχουμε κατά τη διάρκεια της χρήση τους (ναι, εκτός από το πως θα κάνουμε το περιέχομενο τους να μη χυθεί μέσα στην τσάντα).