Instagram/anabrand
Instagram/anabrand
INSTAGRAM & BEAUTY

Γνωστή make up artist φωτογραφίζεται με και χωρίς μακιγιάζ για σημαντικό λόγο


H Anita Brandhuber εργάζεται ως επαγγελματίας makeup artist και όπως βλέπετε στη φωτογραφία είναι μια κούκλα. Η σύντροφος του Χάρη Χριστόπουλου θέλησε να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα για τη δύναμη του μακιγιάζ. 

Ανεβάζοντας τρεις φωτογραφίες της, η Anita Brandhuber θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς φίλους της τη δύναμη του μακιγιάζ και το πόσο πολύ μπορεί να μεταμορφώσει μια γυναίκα.

Η γνωστή make up artist μάλιστα τονίζει στο προφίλ της στο Instagram πως ένα καλό μακιγιάζ σε συνδυασμό με το photoshop που διαθέτουν πλέον όλα τα κινητά τηλέφωνα, έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν μια φωτογραφία στο μέγιστο βαθμό. 

Η Anita δημοσίευσε λοιπόν τρεις φωτογραφίες, στη μία όπου είναι μακιγιαρισμένη, στην άλλη όπου είναι μακιγιαρισμένη και έχει υποστεί photoshop και στη τρίτη όπου είναι εντελώς άβαφη!

«Χαζεύοντας τις διάφορες φωτογραφίες στο ίνσταγκραμ πάντα αναρωτιέμαι (και βέβαια λόγω δουλειάς μπορώ να καταλάβω) εαν έχει περαστεί photoshop στις εικόνες που ανεβάζουν γνωστοί και άγνωστοι ή όχι. Ετσι λοιπόν σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας 3 φωτογραφίες μου, όπου η πρώτη είναι ρετουσαρισμένη, η δεύτερη είναι με μακιγιάζ, χωρίς όμως photoshop και η τρίτη....η γυμνή αλήθεια, όπως ξυπνάω κάθε πρωί (μην τρομάζετε) και αν το πιστεύετε ή όχι, συχνά κυκλοφορώ έτσι. Ο καθένας μπορεί να το θεωρήσει σωστό ή λάθος για μένα και στις τρεις εικόνες είμαι ΕΓΩ.....» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Για να δείτε τις φωτογραφίες πατήστε επάνω στο βελάκι που βρίσκεται δεξιά:

Σημειώνεται ότι στις αρχές Οκτωβρίου, η Anita με αφορμή την επέτειο των 14 χρόνων σχέσης με τον φωτογράφο και κριτή του My Style Rocks Χάρη Χριστόπουλο, ανέβασε ένα τρυφερό βιντεάκι με κοινές τους φωτογραφίες.