Instagram/a.naked.girl
Instagram/a.naked.girl
ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Μια γυναίκα ταξιδεύει ολόγυμνη για να αποδείξει ότι το γυμνό σώμα είναι φυσιολογικό


Μια γυναίκα ταξιδεύει στην Αυστραλία και φωτογραφίζεται γυμνή για να μας αποδείξει ότι «το γυμνό δεν είναι σεξουαλικό ή περίεργο, αλλά φυσιολογικό».

Η 21χρονη Sterre από την Ολλανδία ποστάρει φωτογραφίες της στο Ιnstagram από τα μέρη της Αυστραλίας που ταξιδεύει και χάρη στις γυμνές πόζες της με φόντο τη φύση έχει σχεδόν 77.000 ακολούθους. 

Αντλεί την έμπνευσή της από το Get Naked Australia, μια τάση στο instagram όπου όλο και περισσότεροι τουρίστες ή ντόπιοι βγάζουν φωτογραφία γυμνοί στην φύση.

Μάλιστα, ο λογαριασμός αυτός που δημιούργησε ο Brendan Jones από το Σίδνεϊ,  έχει γίνει τόσο viral (έχει 220.000 followers) που όλο και περισσότεροι άνθρωποι βγάζουν τις δικές τους nude φωτογραφίες στα δάση, δείχνοντας πως έτσι γίνονται ουσιαστικά ένα με το περιβάλλον.

Η 21χρονη Sterre δήλωσε στην Daily Mail Australia: «Το Get Naked Australia άλλαξε τη ζωή μου, με ενέπνευσε, φαινόταν πολύ διασκεδαστικό και αποφάσισα ότι έπρεπε να το δοκιμάσω. Ο γυμνισμός εξακολουθεί να κάνει τους άλλους να αισθάνονται άβολα».

Δείτε μερικές φωτογραφίες της:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Οι δύο Βέλγοι που ταξιδεύουν τον κόσμο γυμνοί- Η τελευταία τους στάση στην Ελλάδα