Instagram/mamameiblog
Instagram/mamameiblog
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Mητέρα θηλάζει ακόμα την 5χρονη κόρη της και έχει σοβαρό λόγο


Αυτή η μαμά θηλάζει ακόμα την 5χρονη κόρη της και συγκλόνισε τους τηλεθεατές όταν αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι να γίνει επτά ετών.

Η Βρετανίδα Sophie Mei Lan είναι μητέρα δύο παιδιών. Εμφανίστηκε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή της Βρετανίας για να εξηγήσει τον λόγο που συνεχίζει ακόμα και σήμερα να θηλάζει τις κόρες της, ηλικίας πέντε και τριών ετών. 

Οπως σημείωσε, ο θηλασμός την βοηθά να βελτιώσει την ψυχική της υγεία και μάλιστα μπορεί με αυτό τον τρόπο να διαχειριστεί τις δύσκολες στιγμές που δεν νιώθει καλά. 

Γι΄ αυτό τον λόγο η Sophie Mei Lan θέλει να συνεχίσει να θηλάζει τα παιδιά της μέχρι εκείνα να γίνουν επτά ετών. 

«Ο θηλασμός είναι κάτι φυσιολογικό και υγιές. Και αισθάνομαι άνετα να θηλάσω οπουδήποτε. Μέχρι και μέσα στο λεωφορείο» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Δείτε εδώ:




Επειδή τα παιδιά της την ζητούν κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Sophie Mei Lan κοιμάται σε διαφορετικό κρεβάτι με τον σύζυγό της Chris. 

Παρόλο που εξήγησε τον λόγο που θηλάζει μέχρι και σήμερα τα παιδιά της, οι αντιδράσεις των τηλεθεατών ήταν πολλές, όπου σχολίαζαν στο twitter ότι είναι αδιανόητο μια μητέρα να θηλάζει τα παιδιά της που πάνε στο σχολείο.





 

Διαβάστε επίσης: Τι είναι πιο προκλητικό; Μια γυναίκα που θηλάζει ή ένα σέξι μπούστο;