Queensland Ambulance Service (QAS)
Queensland Ambulance Service (QAS)
ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ

Ενα τελευταίο βλέμμα στη θάλασσα -Το δώρο ενός τραυματιοφορέα σε μια ασθενή


«Πριν πεθάνω θέλω να δω τη θάλασσα» εξέφρασε με παράπονο μια 70χρονη γυναίκα από την Αυστραλία την στιγμή που το ασθενοφόρο τη μετέφερε από το νοσοκομείο στο σπίτι της.

Το περιστατικό έγινε στο στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και ο τραυματιοφορέας Γκράεμ Κούπερ (που βλέπετε στη φωτογραφία) πραγματοποίησε την τελευταία επιθυμία της άρρωστης ηλικιωμένης γυναίκας καθώς οι μέρες ζωής που την απέμεναν ήταν ελάχιστες. 

To ασθενοφόρο θα την μετέφερε από το νοσοκομείο πίσω στο σπίτι της για να πεθάνει ήρεμη στο πλευρό των δικών της ανθρώπων. 

Η επιθυμία όμως αυτής της γυναίκας συγκίνησε τον τραυματιοφορέα, ο οποίος θέλησε να της το κάνει σαν δώρο για να μπορέσει να της δώσει λίγη χαρά και να απαλύνει τον πόνο της. 

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο Facebook από μια αυστραλέζικη εταιρεία διαχείρισης ασθενοφόρων και όπως ήταν αναμενόνομενο έγινε αμέσως viral.

Δείτε εδώ:

Oταν η 70χρονη βρέθηκε στην παραλία τα μάτια της γέμισαν δάκρυα από συγκίνηση και χαρά. «Τώρα είμαι γαλήνια. Ολα είναι μια χαρά» σημείωσε η γυναίκα όταν την ρώτησε ο τραυματιοφορέας πως αισθάνεται.

Το γεγονός ότι αυτός ο άνδρας πραγματοποιήσε την τελευταία επιθυμία ενός ανθρώπου που σύντομα θα εγκαταλείψει τη ζωή προκάλεσε δυνατά συναισθήματα στον κόσμο που διάβασε την συγκινητική αυτή ιστορία. 

Κάποιοι μάλιστα σημείωσαν πως η φωτογραφία αυτή θα μπορούσε να «μαλακώσει» τους ανθρώπους που βγάζουν μένος και οργή στο διαδίκτυο.  

Διαβάστε επίσης: Viral: Είναι παντρεμένοι 37 χρόνια και ντύνονται κάθε μέρα ασορτί [εικόνες]