Οδηγός στη Θεσσαλονίκη εγκαταλείπει το σκύλο της αλλά την καταγράφει κάμερα ασφαλείας | 0 bovary.gr
Οδηγός στη Θεσσαλονίκη εγκαταλείπει το σκύλο της αλλά την καταγράφει κάμερα ασφαλείας | 0 bovary.gr
27|11|2017 13:54
SHARE
ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΙΓΜΗ

Οδηγός στη Θεσσαλονίκη εγκαταλείπει το σκύλο της αλλά την καταγράφει κάμερα ασφαλείας


Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, το οποίο δείχνει μια γυναίκα οδηγό να εγκαταλείπει το σκύλο της.

Η κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται σε πρατήριο καυσίμων καταγράφει μια πολύ σκληρή στιγμή. Η ώρα είναι 10.50 το πρωί της Κυριακής 26 Νοεμβρίου και ένα κόκκινο αυτοκίνητο σταματά μπροστά σε ένα πρατήριο βενζίνης, στην οδό Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη. Η πόρτα του συνοδηγού ανοίγει και από μέσα βγαίνει ένα μεγαλόσωμο σκυλί ράτσας. 

Το σκυλί όπως θα δείτε απομακρύνεται, αλλά σε πολύ λίγο επιστρέφει και τρέχει ανάμεσα στα αυτοκίνητα, ενώ η οδηγός του κόκκινου ΙΧ παραμένει στο σημείο.

Κάποια στιγμή και ενώ το μεγαλόσωμο σκυλί βρίσκεται παράλληλα με το αυτοκίνητο, βλέπει κάτι και τρέχει προς τα εμπρός. Προς την ίδια κατεύθυνση φεύγει και η οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου. Ο υπάλληλος του πρατηρίου πλησιάζει στο σημείο να δει τι έχει συμβεί, ωστόσο εκεί σταματά το βίντεο. 

Όπως διαβάζουμε στο zoosos.gr, ο αυτόπτης μάρτυρας που δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook, δεν πρόλαβε να συγκρατήσει τον αριθμό της πινακίδας, ενώ αναζητείται το σκυλί για να διαπιστωθεί εαν φέρει μικροτσίπ. 

 

Το Βovary.gr επικονώνησε με το πρατήριο βενζίνης, ώστε να μάθουμε τι συνέβη στο σκυλί αλλά και αν υπάρχει πράγματι εγκατάλειψη, αφού από την κάμερα, δεν μπορεί να διαπιστωθεί κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με την υπάλληλο του πρατηρίου, ο συνάδελφός της που φαίνεται στην κάμερα, στο τέλος του βίντεο να κοιτάζει επίμονα προς την κατεύθυνση στην οποία έφυγε το αυτοκίνητο, ανέφερε ότι η οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και το σκυλί κυνήγησε για αρκετή ώρα το αυτοκίνητο. Υποστηρίζει μάλιστα ότι δεν κατάφερε να το φτάσει και έμεινε στο δρόμο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η κυρία Κατερίνα Τσέρτου γνωστή φιλόζωη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία αναζητά το σκυλί για να δει αν έχει μικροτσίπ.