Twitter/MrPaulDuane
Twitter/MrPaulDuane
ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Ο διάλογος ενός μικρού κοριτσιού με τη γάτα του για τη σεξουαλική παρενόχληση έγινε viral


Οσοι έχουν γάτα στο σπίτι τους γνωρίζουν πολύ καλά πώς είναι ικανές να σε γρατζουνίσουν πολύ άσχημα αν τις αγγίξεις εκεί που δεν θέλουν. Είναι αξιολάτρευτες, αλλά βάζουν όρια.

Μάλιστα τα γατάκια μαθαίνουν να γρατζουνάνε και να δαγκώνουν από μικρά, μιας και είναι σημαντικό τμήμα της ανάπτυξης τους. Αλλωστε αυτά είναι και η μόνη άμυνα που έχουν απέναντι σε κάθε κίνδυνο, καθώς και ο τρόπος για να εξασφαλίζουν το γεύμα τους στη φύση. 

Τι σχέση έχουν όμως όλα αυτά με ένα διάλογο που είχε ένα μικρό κορίτσι με την γάτα του που την λένε Κόκο; Κι όμως έχει! 

Η 10χρονη Γκάμπι έγραψε σε ένα χαρτί τον διάλογο που είχε με την αγαπημένη της γάτα, την Κόκο και ο πατέρας της αποφάσισε να το δημοσιεύσει στο twitter για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Δείτε εδώ:

Οπως διαβάσατε, η μικρή Γκάμπι κάνει διάφορες ερωτήσεις στην γάτα της, όπου της ζητά την άδεια για να την ακουμπήσει σε διάφορα σημεία της. Στην αρχή την ρωτά αν μπορεί να την χαϊδέψει στο κεφάλι, μετά στην πλάτη, στη συνέχεια στην κοιλιά, την ουρά, τα πόδια κτλ.. Μέχρι που την ρωτά αν μπορεί να την ακουμπίσει στα οπίσθια και η γάτα αρνείται κατηγορηματικά και λήγει την συζήτηση. 

Οι χρήστες του twitter ενθουσιάστηκαν με αυτόν τον διάλογο κι έτσι η 10χρονη Γκάμπι έγινε viral καθώς ο πατέρας της την έμαθε να βάζει όρια όπως κάνουν οι γάτες. 

Την έμαθε να λέει όχι, να βάζει όρια και κυρίως να έχει το δικαίωμα να μην επιτρέπει σε κανέναν να την αγγίζει. 

Κάθε παιδί πρέπει να ξέρει ότι το σώμα του του ανήκει. Εχει το δικαίωμα να αρνηθεί οτιδήποτε το κάνει να νιώθει άβολα ή του δημιουργεί απορίες. 

Υπάρχουν μέρη του σώματος που κανείς δεν έχει δικαίωμα να τα αγγίξει. Ακόμα κι αν είναι κάποιος ενήλικος τον οποίο γνωρίζει. 

Οπως ακριβώς έκανε η γάτα Κόκο με την μικρή Γκάμπι. 

Διαβάστε επίσης: Η απίθανη απάντηση μικρού μαθητή στην παρατήρηση της δασκάλας για πιο ωραία γράμματα