Twitter/@oceans8movie
Twitter/@oceans8movie
ΚΑΙ ΟΙ 8 ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ

Μετά τους Ocean’s 11 έρχονται οι Ocean’s 8 -Το teaser της πολυαναμενόμενης ταινίας


H Warner Bros αφού έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη αφίσα της ταινίας «Ocean's 8», κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser τρέιλερ για να πάρουμε μια γεύση. 

Η νέα συμμορία 8 γυναικών που αποτελείται από τις Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Rihanna, Sarah Paulson, Mindy Kaling και Awkwafina, θα προσπαθήσει να οργανώσει και να διαπράξει τη μεγαλύτερη ληστεία κοσμημάτων που έχει συμβεί ποτέ στη Νέα Υόρκη, έχοντας στο στόχαστρό της το ετήσιο Μet Gala. 

Το σίκουελ στην τριλογία του Steven Soderbergh έχει πρωταγωνίστρια την Debbie Ocean, αδελφή του Danny Ocean (George Clooney) την οποία υποδύεται η Sandra Bullock.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σκηνοθετεί ο Gary Ross του «The Hunger Games» και αναμένεται να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2018.

Πάντως και οι 8 γυναίκες είναι υπέροχες και εκτός από αυτές θα δούμε σε guest ρόλο την Kim Kardashian, τον James Corden, τον Matt Damon, την Kendall Jenner, την Katie Holmes, την Hailey Baldwin αλλά και διάσημοι σχεδιαστές όπως οι Alexander Wang και Zac Posen. 

Δείτε την επίσημη αφίσα της ταινίας:

 

Δείτε το βίντεο: