5 τρόποι σερβιρίσματος που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε κάνουν την καλύτερη οικοδέσποινα | 0 bovary.gr
5 τρόποι σερβιρίσματος που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε κάνουν την καλύτερη οικοδέσποινα | 0 bovary.gr
24|12|2017 12:47
SHARE
SERVING TIPS

5 τρόποι σερβιρίσματος που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε κάνουν την καλύτερη οικοδέσποινα


Ωρα για πάρτι! 

Αν αυτές τις ημέρες υποδεχθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για γιορτινά πάρτι στο σπίτι, να θυμάστε ότι το κύριο συστατικό στη συνταγή της επιτυχίας τους είναι η οργάνωση.

Καλός οικοδεσπότης είναι αυτός που έχει φροντίσει για όλα, πριν ακόμα του ζητηθούν.

Μπορεί να έχετε επιστρατεύσει όλο σας το μεράκι και την μαεστρία σας για να εντυπωσιάσετε και να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας, αλλά σημαντικό κομμάτι του πάρτι για εσάς είναι και το σερβίρισμα. Μπορείτε να το κάνετε εύκολη υπόθεση, ακολουθώντας τρικ που μπορούν να σας βοηθήσουν πραγματικά.

Μικρό μέγεθος σε ορεκτικά και γλυκά: Οι μπουκίτσες τρώγονται πιο εύκολα και πιο απολαυστικά από τα μεγάλα κομμάτια. Ετσι, κάθε καλεσμένος θα μπορέσει να δοκιμάσει από όλα αυτά που έχετε ετοιμάσει. 

Ονομάστε τα πιάτα: Kι ομως! Αν ακολουθήσετε αυτό το τρικ κανείς δεν θα ρωτήσει «Τι είναι αυτό;» ή «Τι έχει μέσα;». Γράφοντας το τι είναι το κάθετί που έχετε ετοιμάσει, κερδίζετε χρόνο και κάνετε τους καλεσμένους σας να νιώθουν πιο άνετα.

Τα πιάτα έχουν τη σημασία τους: Αν έχετε καλέσει πολύ κόσμο και έχετε ετοιμάσει finger food, επιλέξτε πιο μικρά πιάτα και όχι αυτά στα οποία μπορεί να γευματίζετε καθημερινά.

Ο δίσκος με τα απαραίτητα: Ετοιμάστε έναν δίσκο με επιπλέον πιάτα, οδοντογλυφίδες και μαχαιροπίρουνα ώστε να μην χρειάζεται να πηγαινοέρχεστε στην κουζίνα.

Ο μπουφές στην κουζίνα: Οι καλεσμένοι σας μπορούν να σερβιριστούν στην κουζίνα σας αν δεν έχετε τον απαραίτητο χώρο στο σαλόνι. Εκεί θα μπορέσετε να κρατήσετε ζεστά όλα αυτά που έχετε ετοιμάσει.