Instagram/jessiegfitness
Instagram/jessiegfitness
TRUE STORY

Η 34χρονη που κατάφερε να πετύχει την εντυπωσιακή αλλαγή που πάντα ήθελε στο σώμα της


Οταν κοιτάς τις φωτογραφίες του πριν και του μετά της Jessie, είναι δύσκολο να μην εντυπωσιαστείς από την μεταμόρφωσή της. Εχασε συνολικά 58 κιλά και έγινε με έναν σταθερό και φυσιολογικό τρόπο, που δεν ήταν άλλος από το να αλλάξει τον τρόπο που έτρωγε και να επενδύσει το χρόνο της σε προπόνηση δύναμης.

Η 34χρονη κατάφερε να πετύχει την εντυπωσιακή αλλαγή που πάντα ήθελε στο σώμα της και σήμερα είναι μια fitness coach που βοηθά πολλές άλλες γυναίκες να επιτύχουν τους στόχους για να χάσουν βάρος. 

Εχουμε την αίσθηση -και πιστεύουμε θα συμφωνήσετε - πως τον τελευταίο καιρό, τα βάρη κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος έναντι της αερόβιας γυμναστικής. Και η περίπτωση της Jessie το επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά καθώς έχασε 58 κιλά σε διάστημα 5 ετών με τη βοήθεια μιας σταθερής διατροφής και σηκώνοντας βάρη. 

Οπως εξήγησε στο προφίλ της στο Instagram, το πρόγραμμα διατροφής της ήταν βασισμένο σε προϊόντας ολικής άλεσης που είναι γεμάτα με θρεπτικά συστατικά. 

Τα τελευταία χρόνια τα τρόφιμα ολικής άλεσης έχουν μπει ιδιαίτερα δυναμικά στη ζωή μας και όχι άδικα. Αποτελούν βασικό κομμάτι μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής, ενώ παράλληλα η κατανάλωσή τους έχει συνδεθεί με σημαντικά οφέλη για τον οργανισμό μας. 

Μελέτες των τελευταίων ετών δείχνουν ότι άτομα που ακολουθούν δίαιτα αδυνατίσματος η οποία περιλαμβάνει στο διαιτολόγιό της τρόφιμα ολικής άλεσης χάνουν λίπος σε μεγαλύτερο βαθμό συγκριτικά με άτομα που ακολουθούν δίαιτα, αλλά καταναλώνουν ραφιναρισμένα προϊόντα. 

Κάθε μέρα λοιπόν, η Jessie φροντίζει να τρώει ένα συνδυασμό καθαρών πρωτεϊνών (ιδανικά κοτόπουλο), καλών λιπαρών (ελαιόλαδο, αβοκάντο, αμύγδαλα, καρύδια, ψάρια) και σύνθετων υδατανθράκων (φρούτα, λαχανικά, όσπρια, και δημητριακά ολικής άλεσης).  

Οι σύνθετοι υδατάνθρακες περιέχουν περισσότερα θρεπτικά συστατικά, καθώς έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, και μεταβολίζονται με πιο αργό ρυθμό. Αυτό τους καθιστά πιο χορταστικούς, άρα και καλύτερους για δίαιτα.

Επίσης, είναι ιδανικοί για ανθρώπους που υποφέρουν από διαβήτη τύπου 2, επειδή δεν προκαλούν την ίδια αύξηση του σακχάρου στο αίμα μετά από κάθε γεύμα.  

«Ενα τυπικό μου γεύμα είναι 113 γραμμάρια καθαρή πρωτεϊνη (που συνήθως είναι κοτόπουλο) συνδυασμένο με δύο-τρία φλυτζάνια λαχανικών μαγειρεμένα με ελαιόλαδο» σημειώνει χαρακτηριστικά και τονίζει πως λατρεύει τα λαχανικά στον ατμό. 

Δείτε τις φωτογραφίες της:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Τρέξιμο ή βάρη; Μια 25χρονη μας δείχνει τα διαφορετικά αποτελέσματα των δύο ασκήσεων στο σώμα της

Πώς αυτή η γυναίκα κατάφερε να χάσει 44 κιλά μόνο σηκώνοντας βάρη