Τα πιο ξεχωριστά δώρα στο κατάστημα Heaven on Earth | 0 bovary.gr
Τα πιο ξεχωριστά δώρα στο κατάστημα Heaven on Earth | 0 bovary.gr
27|12|2017 15:29
SHARE
HEAVEN ON EARTH

Τα πιο ξεχωριστά δώρα στο κατάστημα Heaven on Earth


Συμπληρώνοντας φέτος 18 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της ομορφιάς, το κατάστημα Heaven on Earth είναι ο απόλυτος προορισμός και τα φετινά Χριστούγεννα για ξεχωριστά δώρα.

Φέρνοντας λάμψη απευθείας από τον παράδεισο, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε πολυτελείς συλλογές αρωμάτων, κεριών, home fragrances και προϊόντων προσωπικής περιποίησης που θα προσφέρουν την απόλυτη gifting εμπειρία στους αγαπημένους σας. 

Γνωρίστε τις ασυνήθιστες αρωματικές νότες των οίκων Memo Paris, James Heeley Fragrances, Starck Parfums & Annick Goutal που αυτή τη χρονιά συνθέτουν την μελωδία των Χριστουγέννων.  

Περιηγηθείτε μεταξύ μεθυστικών μυρωδιών του οίκου Dr.Vranjes και των συλλογών του οίκου Molton Brown και ανακαλύψτε τις επιλεκτικές σειρές προϊόντων που θα απογειώσουν τη διακόσμηση σε κάθε χώρο. Επιπλέον, ανακαλύψτε ιδανικές προτάσεις δώρων για πρόσωπα που αναζητούν την ποιότητα και εκτιμούν την υψηλή αισθητική μέσα από τις μοναδικές συλλογές των οίκων Laduree, Ilum, Rose et Marius, Barbera Paris, Neom, Omorovicza, Oribe, The Laundress και D.L & Co που θα βρείτε αποκλειστικά στο Heaven on Earth. 

Η επιλογή των κατάλληλων δώρων θα γίνει ακόμη πιο ευχάριστη χάρη στην λεπτομερή ενημέρωση από το προσωπικό του Heaven on Earth, σχετικά με την προέλευση, φιλοσοφία και ιστορία που διηγείται το κάθε brand. Η ονειρική συσκευασία του κάθε δώρου, θα έρθει να επισφραγίσει την αιθέρια προέλευσή του.  

Μια επίσκεψη σε αυτό τον επίγειο παράδεισο θα σας αποδείξει πως τα ωραιότερα δώρα για τους αγαπημένους σας, δεν τα έχετε ανακαλύψει ακόμη. Μεταφέρετε ένα κομμάτι μαγείας στην καθημερινότητά τους, που θα τους συνοδεύσει και τη νέα χρονιά.