H νέα, αιθέρια συλλογή των Zara για το σπίτι μάς προκαλεί για απόδραση στην εξοχή | 0 bovary.gr
H νέα, αιθέρια συλλογή των Zara για το σπίτι μάς προκαλεί για απόδραση στην εξοχή | 0 bovary.gr
ZARA HOME

H νέα, αιθέρια συλλογή των Zara για το σπίτι μάς προκαλεί για απόδραση στην εξοχή


Οι ηλιόλουστες ημέρες του χειμώνα, μας κάνουν να νιώθουμε ακόμα πιο κοντά στην άνοιξη.

Μια άνοιξη που θα έρθει με φόρα για να αλλάξει τη διάθεσή μας, να μας δώσει ενέργεια και έμπνευση. Για να έρθει η αλλαγή θα πρέπει να κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ας δοκιμάσουμε, λοιπόν, να χρωματίσουμε τη ζωή μας με πινελιές φαντασίας και έμπνευσης. Την άνοιξη, ας αφήσουμε στο σπίτι μας χώρο για νέους, διακοσμητικούς πειραματισμούς.

Η νέα συλλογή των Ζara για το σπίτι -για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018- είναι εδώ και μας δίνει την απαραίτητη δόση θετικής ενέργειας. Φαίνεται ότι το απαλό ροζ είναι το κυρίαρχο χρώμα για τη διακόσμηση του σπιτιού την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Ενα χρώμα που δίνει φως, γοητεία και ζεστασιά σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Η αιθέρια συλλογή των Zara κάνει το σπίτι ένα δροσερό, χαλαρωτικό καταφύγιο.

Το σπίτι αποκτά εξωτικό χρώμα και κάθε δωμάτιο γίνεται ένα μέρος «απόδρασης» από την καθημερινότητα. Μια ευκαιρία για «εκδρομή στην εξοχή».  Φυτά εσωτερικού χώρου δίνουν μια ανάσα στο καθιστικό και την κρεβατοκάμαρα, floral prints «ντύνουν» την τραπεζαρία, το μπάνιο και την κουζίνα.

Την άνοιξη και το καλοκαίρι επιστρέφουμε στη φύση και αφήνουμε την θεραπευτική δύναμή της να αλλάξει την διάθεσή μας.

Χρυσό, ροζ και «διάφανα», ουδέτερα χρώματα είναι τα κυριάρχα χρώματα της παλέτας που χρωματίζει το σπίτι μας. Με την υπογραφή Zara.

TAGS