Οι έξυπνες και καινοτόμες οικιακές συσκευές της Samsung που όλοι θα θέλαμε στο σπίτι | 0 bovary.gr
Οι έξυπνες και καινοτόμες οικιακές συσκευές της Samsung που όλοι θα θέλαμε στο σπίτι | 0 bovary.gr
13|02|2018 12:28
SHARE
SAMSUNG

Οι έξυπνες και καινοτόμες οικιακές συσκευές της Samsung που όλοι θα θέλαμε στο σπίτι


Στο πλαίσιο του ετήσιου European Forum, η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι το όραμά της για ένα πραγματικά διασυνδεδεμένο σπίτι γίνεται πραγματικότητα στην Ευρώπη, χάρη στην ευρεία γκάμα  καινοτόμων, έξυπνων και εξατομικευμένων οικιακών συσκευών της. 

Το Samsung European Forum είναι η κύρια προϊοντική έκθεση της εταιρείας για την ευρωπαϊκή αγορά και φέτος πραγματοποιήθηκε στο Palazzo di Congressi στη Ρώμη της Ιταλίας. Συγκεκριμένα, το φετινό φόρουμ πρόσφερε  στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία μέσα από ξενάγηση σε εκθεσιακούς χώρους με δυνατότητα δοκιμής των προϊόντων, παρουσιάζοντας  την ολοκληρωμένη γκάμα οικιακών συσκευών για το 2018. Σε αυτή περιλαμβάνεται η τεχνολογία πλυντηρίων ρούχων QuickDrive™, βραβευμένη με το 2018 CES Innovations Award και με το Kitchen and Bath Industry Show (KBIS) Smart Home Technology award, το Family Hub επόμενης γενιάς και το πιο πρόσφατο και κομψό ψυγείο RS8000.
Το QuickDrive™ παρέχει μια επαναστατική νέα τεχνολογία πλύσης πλυντηρίου, η οποία βοηθάει τους καταναλωτές να μειώσουν κατά το ήμισυ1 τον χρόνο πλύσης. Η συσκευή χρησιμοποιεί μια γκάμα τεχνολογιών και έξυπνων χαρακτηριστικών για να κάνει το πλύσιμο ρούχων ακόμη πιο εύκολο. 
Πιο συγκεκριμένα:

  • Η τεχνολογία QuickDrive™ δημιουργεί μια επαναστατική δυναμική κίνηση, προκειμένου να αφαιρέσει γρήγορα, απαλά και σε βάθος τους λεκέδες και να προσφέρει έναν δυναμικό πλήρη κύκλο πλυσίματος.
  • Ο Q-rator είναι ένας βοηθός τεχνητής νοημοσύνης που συμβάλλει στο πιο αποτελεσματικό πλύσιμο των ρούχων. Η λειτουργία Laundry Planner επιτρέπει τη διαχείριση μιας συγκεκριμένης ώρας ολοκλήρωσης της πλύσης. Η λειτουργία Laundry Recipe προσφέρει προτάσεις για τον βέλτιστο κύκλο πλύσης. Η λειτουργία HomeCare Wizard επιτρέπει την αντιμετώπιση προβλημάτων άμεσα και από απόσταση.
  • AddWash: Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει την προσθήκη ρούχων οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια ενός κύκλου πλύσης, χωρίς την ανάγκη επανεκκίνησης ή την ανησυχία για τη διαρροή νερού έξω από τον κάδο.  
  • Auto optimal wash: Χρησιμοποιεί 4 αισθητήρες για να παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα πλύσης, διαχέοντας αυτόματα την κατάλληλη ποσότητα απορρυπαντικού ή μαλακτικού που απαιτείται, υπολογίζοντας το φορτίο πλύσης και το επίπεδο του νερού.
  • Ecobubble: Η αποτελεσματική τεχνολογία ecobubble™ παρέχει ισχυρή απόδοση πλύσης, διαλύοντας το απορρυπαντικό και μετατρέποντάς το σε λεπτές φυσαλίδες που εισχωρούν στα υφάσματα πιο γρήγορα για πιο εύκολη 
  • Το νέο Family Hub είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό ψυγείο: ψυχαγωγεί, ενημερώνει και συνδέει όλη την οικογένεια.
  • Διαχείριση Τροφίμων: Η εφαρμογή View Inside επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει το εσωτερικό του ψυγείου από οπουδήποτε και η νέα λειτουργία Meal Planner φέρνει την διαχείριση τροφίμων σε ένα πιο εξατομικευμένο επίπεδο – οργανώνοντας ένα γεύμα σύμφωνα με την ημερομηνία λήξης των τροφίμων και τις διατροφικές ανάγκες. Ακόμη, προσφέρει συνταγές για την οικογένεια με βάση το περιεχόμενο του ψυγείου. 
  • Οικογενειακή Επικοινωνία: Το Bixby με τη λειτουργία Voice ID αναγνωρίζει την φωνή των μελών μιας οικογένειας, έτσι ώστε να λαμβάνουν εξατομικευμένες πληροφορίες. Ο ψηφιακός πίνακας ανακοινώσεων φέρνει την οικογένεια πιο κοντά, επιτρέποντας στα μέλη να μοιράζονται ημερολόγια, φωτογραφίες και τοποθεσίες. Επιπλέον, η λειτουργία Morning Brief1 βοηθάει τον χρήστη να ξεκινά την ημέρα του με πληροφορίες προσαρμοσμένες σε αυτόν, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων τίτλων επικαιρότητας, δελτίο καιρού και το προσωπικό του πρόγραμμα. 
  • Οικιακή Ψυχαγωγία: Εισάγει ένα νέο επίπεδο ευφυούς συνδεσιμότητας σε έναν από τους  χώρους, όπου οι άνθρωποι περνούν πολύ χρόνο: την κουζίνα. Καινοτόμες επιλογές τηλεόρασης και μουσικής μεταμορφώνουν την κουζίνα σε ένα χώρο  ψυχαγωγίας για την οικογένεια.
  • Διασυνδεδεμένος Τρόπος Ζωής: Η λειτουργία SmartThings επιτρέπει τον έλεγχο όλων των έξυπνων συσκευών στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων του πλυντηρίου ρούχων, της ηλεκτρικής σκούπας POWERBot και των φούρνων Samsung, προσφέροντας ένα κεντρικό σημείο στην κουζίνα για εύκολη πρόσβαση.
  • Το RS8000 είναι το πλέον πρόσφατο ψυγείο της Samsung που ενσωματώνεται κομψά στο χώρο, προσδίδοντας μια μοντέρνα αισθητική που αντανακλά την τάση για απλές και καθαρές γραμμές, χωρίς περιττά στοιχεία. Διατίθεται, επίσης, με χαρακτηριστικά Family Hub σε 2 τύπους θυρών.
  • Ευέλικτη Αποθήκευση και Εύκολη Πρόσβαση: Ο μοναδικός τρίθυρος σχεδιασμός και οι χώροι ψύξης στο πάνω και κάτω μέρος συμβάλουν στην καλή οργάνωση των τροφίμων για ευκολότερη πρόσβαση σε αυτά.
  • FlexZone: Επιτρέπει την αποθήκευση διαφορετικών τροφίμων στις καλύτερες συνθήκες, έτσι ώστε να παραμένουν φρέσκα και γευστικά για μεγαλύτερο διάστημα. Η τεχνολογία FlexZone προσφέρει τέσσερις ρυθμίσεις θερμοκρασίας για:  κρέας και ψάρι, αναψυκτικά, φρούτα και λαχανικά και χώρο για κάθε τύπο τροφίμου.
  • Twin Cooling Plus™: Ελέγχει τα βέλτιστα επίπεδα υγρασίας και θερμοκρασίας, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των διαφορετικών χώρων του ψυγείου. Διασφαλίζει  τη διατήρηση φρέσκων τροφίμων για το διπλάσιο* διάστημα. (*Δοκιμάστηκε στο RS8000 σε σύγκριση με το ES, με βάση εσωτερικές δοκιμές).
  • Σύγχρονος Σχεδιασμός: Το ψυγείο RS8000 ενσωματώνεται πλήρως στις ήδη υπάρχουσες οικιακές συσκευές και τα ντουλάπια κουζίνας δημιουργώντας μια αρμονική διαρρύθμιση στον εσωτερικό χώρο της κουζίνας. Διαθέτει υπέροχες επίπεδες πόρτες και χερούλια με εσοχή και ο σχεδιασμός του απευθύνεται στο κοινό της ευρωπαϊκής αγοράς. 
  • Ο Dan Harvie, Vice President των Οικιακών Συσκευών Samsung στην Ευρώπη, δήλωσε: «Το Quick Drive, το Family Hub και το RS8000 είναι η πιο πρόσφατη γκάμα οικιακών συσκευών, που έχουν δημιουργηθεί για να κάνουν την καθημερινότητα πιο άνετη, πιο αξιόπιστη και πιο απολαυστική για τους πελάτες μας σε όλη την Ευρώπη. Οι έξυπνες λειτουργίες τους επιτρέπουν στους καταναλωτές να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στα πράγματα που αγαπούν. Χάρη στο διασυνδεδεμένο οικοσύστημά μας, το έξυπνο σπίτι δεν είναι πια μια σύλληψη του μέλλοντος, αλλά πραγματικότητα. Η γκάμα των αισθητικά όμορφων και premium συσκευών μας θα βοηθήσουν όλους τους καταναλωτές να χτίσουν και να δημιουργήσουν το σπίτι των ονείρων τους».