To δροσερό ύφασμα που ντύνει το σπίτι μας αυτή την Άνοιξη  | 0 bovary.gr
To δροσερό ύφασμα που ντύνει το σπίτι μας αυτή την Άνοιξη | 0 bovary.gr
26|03|2018 13:46
SHARE
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΛΙΝΑ

To δροσερό ύφασμα που ντύνει το σπίτι μας αυτή την Άνοιξη


Η ηρεμία ενός κυριακάτικου πρωινού, η δροσιά ενός ανοιξιάτικου απογεύματος, η ζεστασιά των γήινων χρωμάτων. Η καθαρότητα του λευκού. Η λάμψη του φυσικού φωτός. Εικόνες που μας προκαλούν όμορφα συναισθήματα.

Αυτά πρέπει να μας προκαλεί και η διακόσμηση του σπιτιού μας τη φετινή άνοιξη.

Αν νιώθετε ότι το σπίτι σας δεν έχει «ζωή» και του λείπει η φρεσκάδα, βρίσκεστε στο άρθρο που μπορεί να σας βοηθήσει δίνοντάς σας μια ιδέα.

Αν το σπίτι σας θέλετε να γίνει πιο δροσερό και να αποκτήσει χαρακτήρα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, δώστε έμφαση στα υφάσματα που το ντύνουν.

Τα βαριά υφάσματα ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά με τον ανοιξιάτικο καιρό. Βρίσκονται πάντα σε διαφορετικό μήκος κύματος και δεν μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά.

Εδώ, θα βρείτε μια διακοσμητική πρόταση που θα σας θυμίσει ότι η κομψότητα είναι καλή φίλη της απλότητας. Κάντε το σπίτι σας ένα αέρινο καταφύγιο, μια δροσερή φωλιά για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με λινά υφάσματα. Αυτά που τόσο αγαπά η άνοιξη και το καλοκαίρι.

To λινό ύφασμα ντύνει το σπίτι μας εδώ και πολλά χρόνια και με πολύ απλό τρόπο μπορεί να το μεταμορφώσει και να αναβαθμίσει κάθε του γωνιά.

Λινά υφάσματα σε γήινες και παστέλ αποχρώσεις δίνουν μια elegant διάσταση στο καθιστικό, στην κρεβατοκάμαρα, στη βεράντα, στο μπάνιο σας.

Τα λινά υφάσματα είναι κομμάτι μιας ολόκληρης αισθητικής φιλοσοφίας στη διακόσμηση του σπιτιού. Κουρτίνες, κλινοσκεπάσματα, τραπεζομάντιλα, ριχτάρια, πετσέτες (μπάνιου, κουζίνας), πετσέτες φαγητού, κουρτίνες μπάνιου: το λινό ύφασμα ντύνει κάθε γωνιά του σπιτιού μας με τον πιο δροσερό τρόπο.

maryjohoffman/ Instagram
maryjohoffman/ Instagram
Zara Home
Zara Home
cozy_linen /Instagram
cozy_linen /Instagram
 cozy_linen/Instagram
cozy_linen/Instagram
 modoartroom/ Instagram
modoartroom/ Instagram
linentexture/ Instagram
linentexture/ Instagram
linentexture/Instagram
linentexture/Instagram
riri.bosso/ Instagram
riri.bosso/ Instagram
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home