Shutterstock
Shutterstock
03|05|2018 10:00
SHARE
ΔΡΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ

To σετ επίπλων από τα ΙΚΕΑ που θα μεταμορφώσει την βεράντα σας και κοστίζει κάτω από 40 ευρώ


Υπάρχει ένα μέρος στο σπίτι που πάντα μας περιμένει για μια ανάσα δροσιάς. Ενα μέρος που μοιάζει με ένα μικρό καταφύγιο στην εξοχή.

Οσο η θερμοκρασία θα ανεβαίνει, τόσο πιο κοντά θα ερχόμαστε στη βεράντα μας. Μπορεί τους χειμερινούς μήνες να την παραμελούμε, αλλά έχει έρθει η κατάλληλη ώρα για να την διαμορφώσουμε με γνώμονα το προσωπικό μας γούστο, την φαντασία μας και τις ανάγκες μας.

H βεράντα σας περιμένει και αυτό το καλοκαίρι για χαλαρά απογεύματα και κεφάτες βραδιές. Παρέα με τον εαυτό σας και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μια ανάσα πριν το καλοκαίρι ας κάνουμε μια μικρή αλλαγή στο χώρο που θα τονώσει τη διάθεσή μας. Με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Τι θα λέγατε αν μεταμορφώνατε τη βεράντα σας σε ένα... παριζιάνικο μπριστό; Σαν αυτά τα μικρά, γραφικά μαγαζιά που ομορφαίνουν τις γωνιές της πόλης. Εκεί όπου απολαμβάνεις τον καφέ σου διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο. Δεν είναι δύσκολο να διαμορφώσετε ένα τέτοιο σκηνικό και στο σπίτι σας. Αρκεί να αφήσετε χώρο για τα σωστά έπιπλα. Ενα μικρό τραπέζι και δύο καρέκλες, μπορούν να αλλάξουν εντελώς την βεράντα σας.

Στα ΙΚΕΑ -που μας τροφοδοτούν με έξυπνες και οικονομικές ιδέες για τη διακόσμηση και διαρρύθμιση του σπιτιού-, μπορείτε να βρείτε ένα σετ επίπλων που μπορεί να δώσει άλλο στιλ στην βεράντα σας, στην τιμή των 39,99 ευρώ.

Μια βόλτα στο Instagram, μπορεί να σας τροφοδοτήσει με έμπνευση: μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτά τα έπιπλα σύμφωνα με την αισθητική σας, αφού είναι αρκετοί εκείνοι που τα επέλεξαν για να αλλάξουν το δικό τους σπίτι.

Κάντε την βεράντα σας έναν μικρό παράδεισο δροσιάς και αλλάξτε την αίσθηση που αποπνέει. Στο χέρι σας είναι. Αρκεί να κάνετε συμφέρουσες επιλογές!

Μια από αυτές βρίσκεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 mariadevastato/Instagram
mariadevastato/Instagram
 ikeaitalia/ Instagram
ikeaitalia/ Instagram
 mn.soul/ Instagram
mn.soul/ Instagram
 ikeabulgaria/Instagram
ikeabulgaria/Instagram
 ikeabulgaria/ Instagram
ikeabulgaria/ Instagram
 ikeas.com.ua/ Instagram
ikeas.com.ua/ Instagram