Shutterstock
Shutterstock
18|05|2018 10:34
SHARE
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟ

Το φωτιστικό από τα ΙΚΕΑ που κοστίζει κάτω από 20 ευρώ και μπαίνει σε κάθε υπνοδωμάτιο με στιλ


Μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που μπορεί να χαρίσουν μια εντελώς ξεχωριστή αίσθηση στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας.

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο υπνοδωμάτιό σας. Έχετε την αίσθηση ότι κάτι λείπει αλλά δεν μπορείτε να το προσδιορίσετε; Μήπως τελικά σας φταίει ο φωτισμός; Εχουμε μια πρόταση γι’αυτό: οικονομική, με στιλ.

Δεν χρειαζόμαστε μια περιουσία για να μεταμορφώσουμε το σπίτι μας και να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτά που ξεπηδούν από τις σελίδες των deco περιοδικών. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι φαντασία. Έμπνευση. Καλή έρευνα αγοράς.

Ενα φωτιστικό μπορεί να γίνει ένα όμορφο κομμάτι στο παζλ της διακόσμησης της κρεβατόκαμαράς σας (και γιατί όχι, και του υπόλοιπου σπιτιού). Έχουμε καλά νέα. Αυτό το φωτιστικό τοίχου από τα ΙΚΕΑ μπορεί να δημιουργήσει μια cozy ατμόσφαιρα και με διακριτικό τρόπο να κάνει τη διαφορά.

Κάθε φορά που επιλέγετε ένα φωτιστικό για το δωμάτιό σας, θα πρέπει να υπολογίζετε σημαντικές παραμέτρους: το μέγεθος του δωματίου, την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε και την συνολική εικόνα του χώρου. Μην φοβάστε τον πειραματισμό. Είναι αυτός που θα σας οδηγήσει στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Αυτό το λευκό φωτιστικό από τα ΙΚΕΑ κοστίζει κάτω από 20 ευρώ και μπαίνει σε κάθε υπνοδωμάτιο με στιλ.

Για να ανανεώσεις ένα δωμάτιο, δεν χρειάζεται να το αλλάξεις απ'άκρη σ'άκρη.

Αυτό που χρειάζεται είναι μικρές πινελιές. Σας έχουμε ήδη μία. Το φωτιστικό που κοστίζει 19,99 ευρώ θα το βρείτε εδώ 

 kelseykahrs/Instagram
kelseykahrs/Instagram
 linncarlgren/Instagram
linncarlgren/Instagram
britta_bloggt/ Instagram
britta_bloggt/ Instagram
ikea_lamps/Instagram
ikea_lamps/Instagram
 britta_bloggt /Instagram
britta_bloggt /Instagram
fruganaxelsson/Instagram
fruganaxelsson/Instagram
 britta_bloggt/Instagram
britta_bloggt/Instagram