5 ιδέες αποθήκευσης που βάζουν σε τάξη τον χώρο και κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ | 0 bovary.gr
5 ιδέες αποθήκευσης που βάζουν σε τάξη τον χώρο και κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ | 0 bovary.gr
30|05|2018 13:00
SHARE
ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΧΩΡΟ

5 ιδέες αποθήκευσης που βάζουν σε τάξη τον χώρο και κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ


Είναι φορές που δεν μας χωράει το σπίτι για έναν απλούστατο λόγο: γιατί τα πράγματα που είναι συσσωρευμένα και ατάκτως ερριμμένα στους εσωτερικούς χώρους του μας πνίγουν.

Η τακτοποίηση και η αποθήκευση είναι δύο έννοιες που χαρακτηρίζουν σε μεγάλο βαθμό τη ζωή των οργανωτικών ανθρώπων. Στο σπίτι τους είναι όλα σε τάξη χωρίς να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια.

Δεν κάνουν κάποιο «μαγικό», ούτε κάποιο τρικ. Απλά ξέρουν καλά τις ανάγκες του σπιτιού τους, κρατούν ό,τι πραγματικά τους χρειάζεται, δεν αφήνουν την ακαταστασία να συσσωρεύεται και βέβαια έχουν αδυναμία στα αποθηκευτικά μέσα (που δεν κοστίζουν και έχουν στιλ και άποψη).

Κάθε δωμάτιο του σπιτιού μπορεί να αλλάξει εντελώς εικόνα αν κάθε πράγμα είναι στη θέση που του ταιριάζει. Αν το σπίτι σας είναι μικρό και μονίμως αναστατωμένο, μην θέτετε ως δικαιολογία τα λίγα τετραγωνικά. Επικεντρωθείτε σε αποδοτικές λύσεις που εξοικονομούν χώρο και βάζουν τα πράγματα σε τάξη, απλά και αποτελεσματικά.Σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Στα ΙΚΕΑ μπορείτε να βρείτε σε πολύ χαμηλή τιμή (κάτω από 20 ευρώ) αποθηκευτικά μέσα που δίνουν μια διαφορετική διακοσμητική νότα στο χώρο. Είναι διακριτικά και σας λύνουν τα χέρια.

5 μέσα αποθήκευσης που χωρούν σε ντουλάπες και ράφια ή μπορούν να βρουν τη θέση τους σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού σας (ακόμα και στον τοίχο!). 
 


 

Kαλάθι, σετ 2 τεμ, € 6,99

 

TAGS