Βρήκαμε τι βαλίτσες επιλέγει για τα ταξίδια της η διάσημη influencer Negin Mirsalehi | 0 bovary.gr
Βρήκαμε τι βαλίτσες επιλέγει για τα ταξίδια της η διάσημη influencer Negin Mirsalehi | 0 bovary.gr
05|06|2018 14:23
SHARE
SAMSONITE

Βρήκαμε τι βαλίτσες επιλέγει για τα ταξίδια της η διάσημη influencer Negin Mirsalehi


Για την εντυπωσιακή νέα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια του 2018, η Samsonite προσκάλεσε μια δυναμική ομάδα γυναικών με προσωπικότητα και στυλ.

Με την Negin Mirsalehi να πρωτοστατεί -μια  από τις κορυφαίες influencers του Instagram και Διευθύνουσα Σύμβουλος εταιρείας πολλών εκατομμυρίων- το cast παρουσιάζει ένα μάθημα για την ενδυνάμωση των γυναικών για τον σύγχρονο κόσμο, γι’ αυτό κρατείστε σημειώσεις!

Στο επίκεντρο της καμπάνιας υπάρχουν 3 από τις καλύτερες σε πωλήσεις συλλογές αποσκευών Samsonite για να εξυπηρετούν τις ανάγκες κάθε γυναίκας: Cosmolite, Lite-Box και Neopulse. Όλες φέρουν την ετικέτα ποιότητας Made in Europe και αντιπροσωπεύουν το στυλ, την ελαφρότητα και τη δύναμη.

Θα σας μεταφέρουν από το Α στο Β - και στο Z - με απόλυτο στυλ και ευκολία.

Η Negin Mirsalehi, ούσα μια από τις κορυφαίες influencers στο Instagram είναι πάντα εν κινήσει, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Η ίδια αναφέρει: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που δουλεύω με την Samsonite στην τελευταία καμπάνια τους. Είμαι οπαδός της μάρκας εδώ και πολύ καιρό και πάντοτε ταξιδεύω με βαλίτσα Samsonite. Η ποιότητα είναι τόσο καλή και οι αποσκευές φαίνονται εξαιρετικά κομψές»

Η νέα παγκόσμια καμπάνια 360 °με τίτλο "#GenerationGo" αποτυπώνει τέλεια τα βασικά πλεονεκτήματα των προϊόντων Samsonite όσον αφορά ελαφρότητα, δύναμη και στυλ σε μια κομψή και γεμάτη ενέργεια εκτέλεση. Γνωστός για την οικεία του προσέγγιση και την αίσθηση του χιούμορ, ο φωτογράφος και σκηνοθέτης Rankin με τη  δημιουργική του ομάδα The Full Service συνέλαβαν τέλεια στο φακό τις επιδόσεις των γυναικών που παρουσίασαν αβίαστα την πρωτοποριακή τεχνολογία της Samsonite.

Η συλλογή Cosmolite ξεκίνησε το 2008 και εξελίχθηκε αμέσως σε best seller, διατηρώντας αυτόν τον τίτλο μέχρι σήμερα  με πωλήσεις πάνω από 2,7 εκατομμύρια αποσκευές σε όλο τον κόσμο που συνεχώς αυξάνονται. Η εμβληματική της σχεδίαση έχει ήδη κερδίσει πολλά βραβεία, όπως το βραβείο σχεδίασης Red Dot "Best of the Best" το 2010. Στην εξέλιξή της, η βαλίτσα έγινε όλο και πιο ελαφριά, ενώ το μοναδικό της σχήμα διατηρήθηκε και αποτελεί σύμβολο εξαιρετικού σχεδιασμού.

Η σειρά Neopulse συνδυάζει εκφραστικό και κομψό σχεδιασμό με βέλτιστη λειτουργικότητα, καθιστώντας το ιδανικό ταξιδιωτικό σύντροφο. Αυτή η συλλογή προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό ελαφριάς και αντοχής χάρη στην καινοτόμο αυτο-ενισχυμένη σχεδίαση. Διατίθεται σε 4 μοντέρνα λαμπερά χρώματα μεταλλικό μπλε, μεταλλικό μαύρο, μεταλλικό κόκκινο και μεταλλικό μπεζ της άμμου, καθώς και σε μαύρο ή άσπρο ματ. Ελαφριά ελίσσεται χωρίς προβλήματα χάρη στους 4 τροχούς πολλαπλής κατεύθυνσης και τη λαβή διπλού σωλήνα με κουμπί ώθησης.

Η συλλογή Lite-Box έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του απαιτητικού ταξιδιώτη, αναζητώντας τα καλύτερα υλικά σε συνδυασμό με ένα τολμηρό και σύγχρονο σχέδιο. Η συλλογή ανταποκρίνεται στο όνομά της: εύκολη στην ανύψωση και ελιγμούς, είναι εξοπλισμένη με τέσσερις διπλούς τροχούς και μια ανασυρόμενη λαβή διπλού σωλήνα. Εξοπλισμένη με εγκεκριμένη από την TSA κλειδαριά για ασφάλεια και ασφαλή αποθήκευση, είναι ένας πολύτιμος σύντροφος ταξιδιού. Η Lite-Box ενσωματώνει υπερσύγχρονη τεχνολογία και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια: ένα περίβλημα μεγάλης χωρητικότητας σε δυναμικό κατακόρυφο σχεδιασμό με προεξέχοντες εξωτερικές προστατευτικές γωνίες για επιπλέον ενίσχυση στα σωστά σημεία. 

 

 

Έτσι, αν αναζητάτε μερικές ιδέες για αποσκευές, κορίτσια εξουσίας, ή εμπνευσμένο περιεχόμενο, τότε καθίστε, χαλαρώστε και ακολουθείστε το παρακάτω link! Είναι όλα τα θηλυκά, όλα είναι Samsonite και όλα είναι Generation Go!