Shutterstock
Shutterstock
29|06|2018 12:45
SHARE
DECO IDEAS

Πώς ένα διακοσμητικό όπως αυτό μπορεί να μεταμορφώσει κάθε δωμάτιο του σπιτιού


Μια πολύ μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά στο σπίτι μας.

Είναι φορές που ψάχνουμε κάτι καινούριο να εντάξουμε στο χώρο μας και στρέφομαστε στις ίδιες, μονότονες επιλογές γιατί απλά δεν έχουμε κάνει καλή έρευνας αγοράς.

Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και αφεθείτε στην μαγεία των διακοσμητικών τάσεων που έρχονται από το εξωτερικό. Μια βόλτα στο Pinterest είναι αρκετή για να ανοίξει νέους δρόμους στην φαντασία σας και να σας παρακινήσει για αλλαγές -ανέξοδες και ιδιαιτέρως αποδοτικές. Θέλουμε το σπίτι μας να μας δίνει συνεχώς νέες, ενδιαφέρουσες στιγμές.

Μπορούμε να τις προκαλέσουμε αν τοποθετήσουμε στο χώρο μας αντικείμενα που ξεχωρίζουν για το design τους και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Για ένα τέτοιο αντικείμενο γράφονται αυτές οι γραμμές. Για έναν μαρμάρινο δίσκο που μπορεί να βρει τη δική του θέση σε κάθε σπίτι.

Ενας μικρός, μαρμάρινος δίσκος (marble tray) μπορεί να μπει στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο, στο μπάνιο και στην κουζίνα και να δώσει ξεχωριστή χάρη.

Μπορείτε να τοποθετήσετε σε αυτόν προσωπικά σας αντικείμενα (καλλυντικά, αρώματα, βιβλία) και αυτά να δημιουργήσουν μια εικόνα με ιδιαίτερη διακοσμητική άποψη.

Mπορεί να γίνει δίσκος σερβιρίσματος ή ένα αντικείμενο που αναβαθμίζει την διακόσμηση στο μπάνιο σας. Δεν είναι τυχαίο ότι το συναντάμε πολύ συχνά σε ενδιαφέροντες deco Instagram λογαριασμούς. Δημιουργεί ένα υπέροχο contrast με κάθε επιφάνεια. Ενα αναπάντεχο μέσο αποθήκευσης που αξίζει να προσθέσετε στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

 zephyr_and_stone /Instagram
zephyr_and_stone /Instagram
 urbanedgeconcept/ Instagram
urbanedgeconcept/ Instagram
summeradamsdesigns/Instagram
summeradamsdesigns/Instagram
 auermari/ Instagram
auermari/ Instagram
 bahneinterior/ Instagram
bahneinterior/ Instagram
fmt_living/ Instagram
fmt_living/ Instagram
 thebeaura/ Instagram
thebeaura/ Instagram