FENDI CUCINE
FENDI CUCINE
FENDI CUCINE

O ιταλικός οίκος Fendi τώρα δημιουργεί τις πιο fashionable κουζίνες


Ξεχάστε τις ηλεκτρικές συσκευές και τα gadgets για το σπίτι με την υπογραφή μεγάλων σχεδιαστών.

Πλέον η κουζίνα σας σχεδιάζεται και στήνεται από μεγάλους οίκους, όπως ο οίκος Fendi, ο οποίος δημιουργεί μια εξαιρετικά πολυτελή συλλογή Home Professional κουζινών.

Η Fendi Cucine, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Fendi και της ιταλικής εταιρείας επίπλων SCIC για την παραγωγή της πιο μοντέρνας και luxurious κουζίνας στον κόσμο.

Σχεδιασμένη από τον αρχιτέκτονα Marco Costanzi, η πρώτη συλλογή της FENDICUCINE έκανε ντεμπούτο στο Μιλάνο στο Salone del Mobile 2018 και παρουσιάζει μια διπλή επαγγελματική πρόταση που συνδυάζει τέλεια το DNA του FENDI και το savoir faire.

Το δίδυμο ζήτησε από τον επί χρόνια συνεργάτη του Fendi, Marco Constanzi, να σχεδιάσει δύο πολυτελή και εντυπωσιακά μοντέλα κουζίνας.

Το καθένα από αυτά αντιπροσωπεύει δύο διαφορετικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Το μοντέλο Kurkum χαρακτηρίζεται από έντονο και αρρενωπό ύφος, καθώς και από στιβαρά και τεχνικά υλικά. Έρχεται σε μια κατά κύριο λόγο γκρι και μαύρη -σοφιστικέ και μυστηριώδη- παλέτα χρωμάτων, με ανοξείδωτο χάλυβα σε μια ποικιλία φινιρισμάτων.

Το Ginger, αντίθετα, ορίζεται από μια αυστηρή "θηλυκή" πλευρά. Χρησιμοποιεί το μάρμαρο, το χρυσό και το χάλκινο σε μια εκλεπτυσμένη και feminine αισθητική. Αυτή η κουζίνα ξυπνά ένα αίσθημα χαλάρωσης και ισορροπίας, ενώ είναι απόλυτα ευέλικτη με την δυνατότητα προσαρμογής και τους πολυάριθμους συνδυασμούς χρωμάτων, που την διακρίνει.

Η ρωμαϊκή πολυτέλεια του Maison FENDI και της SCIC, του ηγέτη στον τομέα της κουζίνας, μοιράζονται την αξία της υψηλότερης δεξιοτεχνίας που, σε συνδυασμό με την υψηλότερη τεχνολογία και τη μεγαλύτερη προσοχή στα υλικά και τις τεχνικές, έδωσε ζωή σε ένα καινοτόμο αλλά παραδοσιακό προϊόν.

Η FENDI CUCINE αποτίει φόρο τιμής στην παράδοση του οίκου με την εισαγωγή ενός αποκλειστικού κόσμου που βασίζεται σε συνεχή έρευνα και καινοτομία για να δημιουργήσει μοναδικούς συνδυασμούς αξιοζήλευτου στιλ. Κουζίνες διαχρονικής κομψότητας όπου οι αισθητικές και λειτουργικές παράμετροι συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα άνεσης, σε αρμονία με το καθιστικό. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. To design ποτέ δεν ήταν πιο επιβλητικό.