Ανακαλύψτε κι εσείς τα νέα PLAY-DOH: Αριθμοί & Μέτρημα, Χρώματα & Σχήματα και Υφές & Εργαλεία | 0 bovary.gr
Ανακαλύψτε κι εσείς τα νέα PLAY-DOH: Αριθμοί & Μέτρημα, Χρώματα & Σχήματα και Υφές & Εργαλεία | 0 bovary.gr
03|09|2018 12:19
SHARE
PLAY-DOH

Ανακαλύψτε κι εσείς τα νέα PLAY-DOH: Αριθμοί & Μέτρημα, Χρώματα & Σχήματα και Υφές & Εργαλεία


Το PLAY-DOH, το πλαστοζυμαράκι που έχουν αγαπήσει γενιές και γενιές σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζει τη νέα σειρά Σχηματίζω και Μαθαίνω και συνεχίζει να ενισχύει τη μάθηση μέσω της διασκέδασης με τους πιο δημιουργικούς και ευφάνταστους τρόπους, από την ηλικία των μόλις 2 ετών! 

Η  νέα σειρά PLAY-DOH Σχηματίζω και Μαθαίνω, είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να βοηθάει τους μικρούς εξερευνητές να αναπτύξουν θεμελιώδεις δεξιότητες και να θέσουν τις βάσεις της επιτυχίας! Μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι, οι λιλιπούτιοι στοχαστές μπορούν να ξεκινήσουν να αναπτύσσουν αριθμητικές ικανότητες, να αναγνωρίζουν, να ταξινομούν και να συνδυάζουν διαφορετικά χρώματα και σχήματα, αλλά και να επεξεργαστούν υφές και εργαλεία. Παιδιά και γονείς έχουν τη δυνατότητα να περάσουν δημιουργικό χρόνο παρέα με τα πλαστοζυμαράκια PLAY-DOH, εξερευνώντας και ανακαλύπτοντας τον αστείρευτο κόσμο της φαντασίας τους!

Το PLAY-DOH διάσημο για τα φωτεινά χρώματα, τις μαλακές υφές, αλλά και τη χαρακτηριστική μυρωδιά του – η οποία έχει κατοχυρωθεί ως επίσημο trademark στο brand - έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους και έχει αναδειχτεί, ως ένα από τα πιο δημοφιλή πολυαισθητηριακά παιχνίδια. Έχοντας βάση το αλεύρι, το νερό και το αλάτι, το PLAY-DOH είναι ένα ασφαλές, μη τοξικό παιχνίδι, το οποίο φέτος γιόρτασε τα 62α του γενέθλια και αποτελεί πολύτιμο σημείο σύνδεσης με την παιδική ηλικία για παιδιά, γονείς και παππούδες σε όλο τον κόσμο.

PLAY-DOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Για περίεργους στοχαστές και σίγουρους εξερευνητές!

Η σειρά PLAY-DOH Σχηματίζω και Μαθαίνω πιο αναλυτικά:


PLAY-DOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Αριθμούς & Μέτρημα 
(Για ηλικίες από 2 ετών και άνω) 
Κάντε το μέτρημα ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με το PLAY – DOH Set Σχηματίζω και Μαθαίνω: Αριθμούς και Μέτρημα. Το Set περιέχει οκτώ στάμπες, δύο κάρτες δημιουργίας διπλής όψης, βιβλίο ιδεών και δραστηριοτήτων και τρία βαζάκια με μίγμα PLAY–DOH. 

PLAY-DOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Χρώματα και Σχήματα 
(Για ηλικίες από 2 ετών και άνω) 
Βάλτε λίγο χρώμα στη διαδικασία της μάθησης με το PLAY-DOH Set Σχηματίζω και Μαθαίνω: Χρώματα και Σχήματα! Το Set περιλαμβάνει οκτώ καλούπια, δύο κάρτες δημιουργίας διπλής όψης, έναν οδηγό «Περνώντας Ποιοτικό Χρόνο Μαζί» και οκτώ βαζάκια με μίγμα PLAY-DOH. 

PLAY-DOH Σχηματίζω και Μαθαίνω: Υφές και Εργαλεία 
(Για ηλικίες από 2 ετών και άνω) 
Ενθαρρύνετε την περιέργεια και τη δημιουργική σκέψη των παιδιών με το PLAY-DOH Set Σχηματίζω και Μαθαίνω: Υφές και Εργαλεία! Το Set περιλαμβάνει τρεις στάμπες υφής, τρία rollers, δύο στρογγυλά κοπίδια, ψαλιδάκι, στυλό, τρεις κάρτες δημιουργίας διπλής όψης, έναν οδηγό «Περνώντας Ποιοτικό Χρόνο Μαζί» και έξι βαζάκια με μίγμα PLAY-DOH. 

TAGS