Unsplash
Unsplash
09|10|2018 14:45
SHARE
DECO TREND ALERT

Aυτός ο καναπές που έρχεται από το παρελθόν είναι η νέα πρόταση των interior designers


Η διακόσμηση μοιάζει πολύ με τη μόδα.

Όπως η μόδα κάνει κύκλους -και το παρόν δανείζεται στοιχεία από το παρελθόν-, έτσι και η διακόσμηση έχει καλή «μνήμη» και επαναφέρει στο προσκήνιο τάσεις που αγαπήθηκαν, είχαν άποψη και πρεσβεύουν μια ολόκληρη εποχή στο στιλ.

Με την είσοδο του Instagram και του Pinterest στη ζωή μας, άνοιξαν πολλά νέα «παράθυρα» στον τρόπο που ντυνόμαστε και διακοσμούμε το σπίτι μας.

Τα trends έρχονται και φεύγουν με απίστευτη ταχύτητα και αυτό που μένει, είναι αυτό που τελικά αλλάζει την καθημερινότητά μας προς το καλύτερο. Στην αρχή κάθε φθινοπώρου, οι νέες τάσεις στη διακόσμηση κάνουν την εμφάνισή τους και υπόσχονται να φέρουν αέρα ανανέωσης στο σπίτι.

Τις τελευταίες σεζόν έχουμε δει έπιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ περασμένων δεκαετιών να διεκδικούν χώρο στο σπίτι μας και να μας ξανασυστήνονται. Το vintage είναι το μοντέρνο που έρχεται από το παρελθόν: αυτό το φθινόπωρο οι interior designers προτείνουν μια τάση που είδαμε έντονα την δεκαετία του 80’.

Εισβάλλει στο καθιστικό και δίνει ρετρό χαρακτήρα στη διακόσμησή του.

Ενας καναπές με καμπύλες μάς θυμίζει αλλοτινές deco εποχές και τη φετινή σεζόν μπαίνει στο καθιστικό θέλοντας να χαρίσει ένα μοντέρνο άγγιγμα στο χώρο μας.

Mετά το μωσαικό, το ρατάν, και άλλα trends που μας βάζουν στη «χρονοκάψουλα», ο καναπές με τις στρογγυλεμένες γωνίες έρχεται ως μια νέα πρόταση στο σαλόνι μας.

Σε γήινη ή έντονη απόχρωση, με prints, δερμάτινος ή βελούδινος, σίγουρα θα ξεχωρίσει στο χώρο σας.

Πάρτε ιδέες από τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Μια διαφορετική deco πρόταση. 

cb2.com
cb2.com
cb2.com
cb2.com
Anthropologie
Anthropologie
renaenaa/ Instagram
renaenaa/ Instagram
interior_to_inspire/ Instagram
interior_to_inspire/ Instagram
Anthropologie
Anthropologie
Anthropologie
Anthropologie