Αθλητισμός, δύναμη και ενέργεια στο 8o Spetses Mini Marathon | 0 bovary.gr
Αθλητισμός, δύναμη και ενέργεια στο 8o Spetses Mini Marathon | 0 bovary.gr
15|10|2018 13:32
SHARE
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ

Αθλητισμός, δύναμη και ενέργεια στο 8o Spetses Mini Marathon


Το Spetses Mini Marathon, το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, ολοκληρώθηκε και φέτος με τη συμμετοχή χιλιάδων ατόμων και τη διαχρονική υποστήριξη του Μακεδονικού Χαλβά, που μοίρασε δύναμη, ενέργεια και απόλαυση σε όλους!

Η φετινή, όγδοη κατά σειρά, διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού στις ηλιόλουστες Σπέτσες, μεταξύ 5 και 7  Οκτωβρίου.

Για μια ακόμη χρονιά, ο Μακεδονικός Χαλβάς έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας στις 5 Οκτωβρίου το καθιερωμένο δείπνο καλωσορίσματος στο εστιατόριο «Το Νερό της Αγάπης».

Στο πλαίσιο αυτού, αθλητές και δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υπέροχες παραδοσιακές γεύσεις αλλά και Μακεδονικό Χαλβά και Μακεδονικό Ταχίνι σε ξεχωριστές γαστριμαργικές δημιουργίες.

Το 8ο Spetses Mini Marathon προσέλκυσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 19.000 ανθρώπων όλων των ηλικιών, από 42 διαφορετικές χώρες.

Μεταξύ αυτών, τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους καταξιωμένοι αθλητές και VIPs, όπως ο Γιάννης Δρυμωνάκος, brand Ambassador του θεσμού, αλλά και η πρωταθλήτρια χιονοδρομίας Μαρία Σαμαρίνου, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, με τις Κλέλια και Άννυ Πανταζή, οι οποίες αγωνίστηκαν για καλό σκοπό.

Επιπλέον, στο νησί των Σπετσών βρέθηκε, πέρα από τον ποδηλάτη Νίκο Παπαγγελή, η μαραθωνοδρόμος Γκλόρια Πριβιλέτζιο αλλά και ο σημαιοφόρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας στο Ρίο 2016, Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

Την ομάδα του Μακεδονικού Χαλβά εκπροσώπησαν φέτος οι δημοσιογράφοι Τζένη Μελιτά και Σπύρος Μαργαρίτης, οι οποίοι έκαναν SUP, έτρεξαν στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων και έδωσαν στη διοργάνωση μια μοναδική διάσταση αισιοδοξίας με την ενέργεια και την καλή τους διάθεση! 

Όλα αυτά χάρη στον Μακεδονικό Χαλβά, τον ιδανικό σύμμαχο όσων αθλούνται και όχι μόνο, απαντώντας στην ανάγκη για ισορροπημένη διατροφή, ενέργεια και υψηλές επιδόσεις!