Instagram @H&M
Instagram @H&M
ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΦΟΥΣΤΑ

H αμφιλεγόμενη φούστα με κουκούλα από τα H&M διχάζει και γίνεται viral


Αν σας έχει συμβεί ποτέ να μην μπορείτε να αποφασίσετε ανάμεσα σε φούστα και το αγαπημένο σας φούτερ φαίνεται πως τα H&M έχουν την λύση.

Το αγαπημένο brand πολλών δημιούργησε ένα κομμάτι που διχάζει και έχει γίνει viral κυρίως στο Twitter.

Πρόκειται για μία αμφιλεγόμενη μίνι φούστα με κουκούλα που κοστίζει 39,99 € και είναι μέρος της συνεργασία Moschino x H&M.

Τον Νοέμβριο, τα H&M συνεργάστηκαν με το ιταλικό luxury label Moschino και το αποτέλεσμα μία συλλογή νεανική και μοντέρνα με ποπ και fun διάθεση.

Και ενώ ένα μεγάλο μέρος της συλλογής εξαντλήθηκε αμέσως, αυτή η ασυνήθιστη φούστα είναι ακόμα διαθέσιμη. Από ύφασμα φούτερ και σε στενή γραμμή, με μικρή κουκούλα στο πίσω μέρος, η φούστα προκαλεί αντιδράσεις.

Οι άνθρωποι στο Twitter φαίνεται να έχουν ανάμικτα συναισθήματα για το design.

Οι περισσότεροι είπαν ότι η φούστα τους μπέρδευε και δεν καταλάβαιναν τι έβλεπαν, άλλοι εξέφρασαν απογοήτευση για τις φούστες και τα τζιν που είναι συχνά σχεδιασμένα χωρίς τσέπες, ενώ κανείς δεν την βρίσκει πρακτική.

Ένας εκπρόσωπος της H & M δήλωσε στο INSIDER ότι στη συλλογή των H&M και του Moschino «υπάρχουν πολλά κομμάτια που δημιουργούν ένα παιχνίδι με τις αναλογίες».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ksenya_mia στις 16 Νοέ, 2018 στις 7:37 πμ PST

 

«Η συλλογή έγινε δεκτή σε παγκόσμιο επίπεδο και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία». Εκτός όμως από αυτό στο σχέδιο η συλλογή περιλαμβάνει ακόμα δύο, παρόμοιας λογικής μίνι φούστες, εμπνευσμένες η μία από denim jacket και ή άλλη από μπουφάν.

Δείτε τα σχόλια στο Twitter που κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Εσείς θα την φορούσατε;