ΤΕΑ ΤΙΜΕ!

Πιες τσάι και καφέ με στιλ! 20 ντελικάτες προτάσεις για... φλιτζάνια


It’s tea/ coffee time στο σπίτι! Η απόλαυση ενός ζεστού ροφήματος στο σπίτι έχει πολλές φορές την μορφή «ιεροτελεστίας».

Είτε το πρωί, είτε το απόγευμα, η πιο cozy στιγμή της καθημερινότητας όσο διανύουμε την φθινοπωρινή περίοδο είναι η απόλαυση ενός ζεστού καφέ ή τσάι είτε μόνοι είτε είτε με αγαπημένη παρέα.

Δεν είναι τυχαίο που τον 18ο αιώνα, η κατανάλωση τσαγιού έμοιαζε με μικρή γιορτή. Το τσάι βρισκόταν φυλαγμένο σε ένα κουτί για το οποίο υπήρχε ένα κλειδί. Η οικοδέσποινα μια φορά την εβδομάδα άνοιγε το κουτί για να σερβίρει το τσάι στην οικογένεια ή στους επισκέπτες- καλεσμένους του σπιτιού.

Ο τρόπος που σερβιρόταν καθρέφτιζε το μέγεθος πλούτου της οικογένειας. Αν το να πίνετε καφέ ή τσάι ή κάποιο αφέψημα στο σπίτι είναι μια βαρετή, άχρωμη διαδικασία μπορείτε να της βάλετε εσείς χρώμα, άποψη και στιλ. Τα σερβίτσια όπου μπορείτε να προσφέρετε και να απολαύσατε τα ροφήματα μπορούν να ποικίλλουν σε σχέδια και χρώματα, ενώ μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη και να «ντύσετε» την στιγμή με γευστικές λιχουδιές που μπορούν να τα συνοδέψουν αλλά και με μικρά διακοσμητικά μπορούν να ταιριάζουν ακόμα και με το καθιστικό σας. Παρακάτω, ακολουθούν 20 ιδέες για στιγμές απόλαυσης με φαντασία και αισθητική.